כללי באיזה מותג לבחור?

• הוסף לסימניות
אני ממתגת את עצמי פעם ראשונה. אשמח לשמוע הא/ערות.
תודה.

קבצים מצורפים

• todos los logos juntos.jpg
    KB 971.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
האם רוצנך לכתוב
Ai Design
א"כ ה-g צריך להיות קודם ה-n
אם לאו, איני מבין מה כתוב

ובנוגע העיצוב - אלך עם ראשון או שני

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על הראשון, אם כי גם הוא עדיין צריך עיבוד.
השאר יותר מידי צבעוניים...
ו...תיקון קל, ברשותך: design, ולא desing...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אוי איזה טעות!!! :eek:כתבתי פעם אחת ושכפלתי ארבע פעמים לא שמתי לב לשגיאה לא יודעת מה קרה לי...!!
השם הוא adi design האות D היא לשם שלי Adi ול design
לא רואים??:confused:

• הוסף לסימניות
זהו תיקנתי את זה

קבצים מצורפים

• todos los logos.jpg
    KB 936.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
כולם אותו לוגו בווריאציות שונות. מומלץ לעבוד על הלוגו בלי אפקטים וצבעים ולהוסיף אותם רק לאחר שהלוגו טוב בשחור לבן.
נסי את הלוגו בפונטים נוספים. לא מומלץ להוסיף תמונה (מה שנקרא להאכיל בכפית), אלא קווי מתאר/סימבול עם פחות פרטים ויותר סמליים.
בהצחלה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;720760:
כולם אותו לוגו בווריאציות שונות. מומלץ לעבוד על הלוגו בלי אפקטים וצבעים ולהוסיף אותם רק לאחר שהלוגו טוב בשחור לבן.
נסי את הלוגו בפונטים נוספים. לא מומלץ להוסיף תמונה (מה שנקרא להאכיל בכפית), אלא קווי מתאר/סימבול עם פחות פרטים ויותר סמליים.
בהצחלה!

רק אלי קראתי "eli" במילה הראשונה?

• הוסף לסימניות
בראשון, ממש לא קראתי נכון. כשראיתי את השאר הבנתי איך קוראים את זה.
לכן, לדעתי הוא לא משרת את המטרה.

את האמת, אני לא הייתי מחברת בין השניים למרות שבשניהם יש d זה לא אות שמתאימה לזה. (כמו s למשל)

• הוסף לסימניות
אפשר לומר רגע משהו בוטה?
לוגו באנגלית נועד לענ"ד (אם בכלל) לבעל עסק שהשפה שגורה על לשונו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;721048:
אפשר לומר רגע משהו בוטה?
לוגו באנגלית נועד לענ"ד (אם בכלל) לבעל עסק שהשפה שגורה על לשונו.

את צודקת נעמה. אבל יש לי בעיה אני לא יכולה לכתוב שם בעברית כי אני לא גרה בישראל, וגם לא בספרדית כי אני לא בטוחה שאני נשארת כאן, אז הפתרון הוא אנגלית וגם אני הולכת ללמוד את השפה.
ואם כתבת את זה בגלל השגיאת כתיב של design כבר הסברתי שלא שמתי לב למה שכתבתי זו היתה טעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה