הוא טוב לעור שומני מאודהוא טוב לכל סוגי העור?
ועוזר גם לשומניות מאוד?
מצטרפת!!מצטרפת להמלצה על האקניל (אמנם הריח לא משהו אבל מתרגלים)
שנים השתמשתי יומיומי, והייתי חלקה לגמרי ב"ה
אם עשיתי הפסקה קצרה...
פשוט מורחת על הפנים? זזה לפנים בכלל?אני מרוצה מסבון אסותא
אחרי שניסיתי המון סוגים , גם יקרים בהמלצת קוסמטיקאיות...
עם אסותא הפנים מרגישות הכי נקיות
עולה 6 שקל בסופרפארם, מתאים מאד לעור שומני
צפה בקובץ המצורף 1481814
מרטיבה את הסבון וגם את הפנים, ומשפשפת על הפניםפשוט מורחת על הפנים? זזה לפנים בכלל?
למישהי יש נסיון המלצה/דיס עם החומרים של dermalosophy(דרמלוסופי) לעור שומני עם נטיה לשחורים ופצעונים מידי פעם? אשמח לפרוט לגבי החומר שניסתן
תודה רבה. האם השתמשת גם בחומר הפעיל שלהם? אם כן איזה מהם? זה אחרי טיפול פנים וקוסמטיקאית ממליצה להשתמש כדי לשמר ולמנוע, בגלל המחיר אני רוצה לדעת שזה שווה את ההשקעה הכספית, ולא שקוסמטיקאית מנסה למכור.אני משתמשת בו המון זמן וממליצה ממש
בכללי הסידרה שלהם של האקנה מטורפת ברמותתת
אחרי שניסיתי מלאאא חברות כולל כמעט כל מה שרשמו פה באשכול - ממנו הייתי מרוצה ממש
אני עשיתי טיפול פנים גם אצל מישהי שמשתמשת במוצרים שלהם וראיתי תוצאות ממש טובות
אקנה ביותודה רבה. האם השתמשת גם בחומר הפעיל שלהם? אם כן איזה מהם? זה אחרי טיפול פנים וקוסמטיקאית ממליצה להשתמש כדי לשמר ולמנוע, בגלל המחיר אני רוצה לדעת שזה שווה את ההשקעה הכספית, ולא שקוסמטיקאית מנסה למכור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים