עזרה באיזה סמל מבטאים אצילות?

• הוסף לסימניות
באיזה סמל/אייקון מבטאים אצילות?

• הוסף לסימניות
אולי כובע נשי כזה אלגנטי עם נוצה??
זה מה שעלה לי ברגע הראשון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סמל/אייקון
רק מציינת שלא חייבים להראות את זה דווקא בסמל.
בלוגו יש מקום גדול לאמירה גם בפונט, צבעוניות, מבנה וריווח וכו'
כדאי לפתוח ראש... זה עוזר

תצליחי!

• הוסף לסימניות
אצילות זה כללי מידי, תפרטו אצילות בקשר למה?
אצילות אצל בחורי ישיבה
רק מציינת שלא חייבים להראות את זה דווקא בסמל.
בלוגו יש מקום גדול לאמירה גם בפונט, צבעוניות, מבנה וריווח וכו'
כדאי לפתוח ראש... זה עוזר

תצליחי!
אני לא צריכה את זה ללוגו
זה לשלט לישיבה שהם רוצים לכתוב שיש
אצילות לבחורים אצלם
אז הם רוצים דווקא סמל...

• הוסף לסימניות
תודה
כתר ילך טוב?
ולמישהו יש רעיון לפונט מפונטביט למילה 'שטייגניסטים'?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם מגיע בצורה כזו לכל מיני רעיונות, רק שאצילות באנגלית מתקשר יותר לאציל ממשפחת מלוכה, פחות לתכונה.

• הוסף לסימניות
1613309601860.png

• הוסף לסימניות
אני הייתי מתחבר יותר לקינג פוקס, אבל זה תלוי מאוד באלמנט הגרפי המוצמד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה