כללי באיזה עכבר אתם משתמשים?

• הוסף לסימניות
logitech M510
יש לו אחיזה מאד נוחה.
הוא די כבד, אם זה מהווה חיסרון מבחינתך. לי זה נח.

• הוסף לסימניות
אחרי שהתרגלתי אליו--- בלוח המגע של המחשב נייד!!!
עובדת בפוטושופ, אינדיזיין ואילוס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1025372:
הנקודה האדומה במרכז המקלדת של הלפטוט... משנת 1994..

File:Pointing_stick.JPG
מעניין לראות יצירה בפוטושופ אם העכבר הנ''ל:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1025808:
אחרי שהתרגלתי אליו--- בלוח המגע של המחשב נייד!!!
עובדת בפוטושופ, אינדיזיין ואילוס...
כך אני עובדת מהבית.
בעבודה אני עם עכבר רגיל, וכשאני מידי הרבה זמן איתו, מתחיל לכאוב לי היד.

• הוסף לסימניות
תודה לעונים,:) רכשתי עכבר+מקלדת אלחוטי של מיקרוסופט והעכבר לא נח לי כ"כ,
אם יש כאן משהו שמשתמש הרבה בלחיצה על הגלגלת ומרוצה מאוד מהעכבר שלו אשמח אם תכתבו כאן.
(יש מעונין לקנות את הסט הזהhttp://http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=742788 היה בשימוש פעמים בודדות..)

• הוסף לסימניות
משתמש בראזר מרוצה מהכפתור האמצעי לחלוטין, אומנם הוא מסיבי ויקר אבל גורם ליד פחות לכאוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;1025962:
מעניין לראות יצירה בפוטושופ אם העכבר הנ''ל:D

בבקשה:

קבצים מצורפים

• 3258017728_e99c319d98_o.png
    KB 12.6 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה