כללי באיזה עלון את קוראת? >>

• הוסף לסימניות
אשמח שתעני (או האישה שבבית תענה) באיזה עיתון את קוראת (ומנויה) ואם בכלל.

לבית - (המבשר)
קטיפה - (יתד)
הבית שלנו - (המודיע)
בתוך המשפחה - (משפחה)
אף אחד מהם
אחר

נ.ב. אני יודעת שיש פה כאלה שלא משתייכים לעיתונים הללו, אך כרגע אני צריכה אינפורמציה לציבור הקוראים של הרשימה הנ"ל.

תודה

• הוסף לסימניות
יתד, המבשר בקהילה מרוה לצמא ושעה טובה.

• הוסף לסימניות
אשמח לקרוא את כולם
בתכלס - משפחה

• הוסף לסימניות
משפחה ולבית
יש לך גם את פייןסטייליש - שזה מקום מעולה כי מדברים שם הרבה על עיצובי דירות

• הוסף לסימניות
הרעייה אומרת שבתוך המשפחה...
תתחדשי על הלוגו!
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
אין כמו קטיפה!
תכל'ס אני קוראת הבית שלנו כי זה מה שמגיע הביתה, אבל לא מומלץ במיוחד...

• הוסף לסימניות
-בתוך המשפחה

-הבית שלנו (פחות מוצלח)

• הוסף לסימניות
לא מנויה לשום עיתון מאלו.
אם אני משאילה או קונה, זה את "משפחה"
ואז... בתוך המשפחה.

• הוסף לסימניות
באופן אישי לא מנויה, אבל מקבלת מאחותי בתוך המשפחה

• הוסף לסימניות
קטיפה.
שווה רק בשביל הסיפור של מ.קינן.. וחיים ולדר. השאר משעמם!!

• הוסף לסימניות
בתוך המשפחה
בקהילה
והבית שלנו פחות מוצלח מה שטוב שם זה רק הסיפור "כשהמוביילים שותקים"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה