כללי באיזה פונטים משתמשים בהזמנות???

• הוסף לסימניות
באיזה פונטים משתמשים בהזמנות
לא כתב יד
????

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
טיפוגרף תג
בוקר טוב

• הוסף לסימניות
הכוונה להזמנות של חתונה.

• הוסף לסימניות
אלו הם היותר מקובלים מבין הפונטים של פונטביט:
מרקש
ים המלח
אריסטוקרט
רגב פרסי
אוריה

• הוסף לסימניות
אוריה לדעתי לא מתאים - הוא חד ומוצהר מידי.
בשבילי הסטנדרט שאני מביא זה ים המלח. רצוי לערבב שני משקלים של אותו פונט ולא שיהא הכל משקל אחד.

• הוסף לסימניות
אוריה דווקא הולך בזמן האחרון מצויין עם הזמנות.
אם רוצים יותר כבד, אפשר גם דבש או עלה של פונטייפ.

וכמובן, כמובן, יש את מלך ההזמנות בשנים האחרונות - הפונט חדווה!
זה הפונט שהייתם ועדיין אתם רואים ב50% מההזמנות.

• הוסף לסימניות
מה זה חדווה? של מי של מה? ושכחנו את מצהלות...

• הוסף לסימניות
ים המלח? משום מה לא התחברתי אליו...

הייתי מנסה את:
ןיקרא סן סריף החדש
בנז"ט
כריזמה- גם מאוד יפה

• הוסף לסימניות
קליגרף, קליגרף מורחב וקליגרף פתיח של פונטביט.

וגם לידר (של פונטביט).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2479566:
מה זה חדווה? של מי של מה? ושכחנו את מצהלות...

נכון, גם מצהלות.
את האמת שאין לי מושג של מי הפונט הזה, אני פעם התנדבתי בגמ"ח הזמנות, והיה שם במחשב את הפונט הזה ועשינו איתו מלאאאאא הזמנות, כי זה מה שהלך אז (ועדיין הולך היום)

• הוסף לסימניות
בקיצור - כל אחד והטעם שלו, או של הלקוח שלו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה