באיזה ציוד צילום אתם משתמשים?

• פותח הנושא Desp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

שלום רב,

אנא עזרו לי בבחירת מצלמת וידאו איכותית ביותר בתקציב של עד 5000 ₪ לשימוש של צילום קליפים ועריכתם וכן סרטי תדמית וראיונות.
כמו כן, הכי חשוב לי לציין שאני בכסא גלגלים ולכן הזום האופטי מאוד קריטי עבורי בשביל לצלם אובייקטים מרחוק, מן הסתם.
חשוב לי כמובן גם איכות השמע.

נ.ב.
ראיתי כל מיני מצלמות אבל אני לא מבין כשמעבירים את המצלמה מצד לצד בצילום, נוצר מעין "קרטוע" כזה בצילום, כאילו מעין "דילוג"... איך מונעים את זה?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מצלמת DSLR כמו שמשתמשים בפרוג היא מצלמה נהדרת עם עומק צבע מדהים היא קלה ונוחה לשימוש מצלמת DSLR יש לכל מיני חברות בפרוג יש של CANON והיא מומלצת מאד זום זה קשור לעדשה ולכן תקנה עדשה שיש לה הרבה זום
הדגם שיש בפרוג:
מצלמתDSLR של חברת CANON650D
עדשה:
18-135 M
כולל מיצב תמונה

• הוסף לסימניות
בס"ד

קשה לי לעשות את המעבר ממצלמת וידאו רגילה למצלמת DSLR
האם היא נותנת מענה בדיוק כמו מצלמת וידאו רגילה והאם התפעול שלה מסובך?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
התפעול שלה לא מסובך ולא שונה הרבה אם אתה מכיר את הנתונים שצריך להשתמש איתם זה פשוט לשבת קצת ולראות היכן נמצא כל דבר לדעתי היא מצלמה נהדרת עם תוצאות מדהימות

• הוסף לסימניות
ההבדל היחיד שיש בין DSLR לוידאו, זה איכות הסאונד שהוא פחות טוב ב DSLR.
אבל איכות הצבעים של הDSLR יותר טובה ממצלמת וידאו פשוטה, בתקציב שכתבת לא תכנס מצלמת וידאו ברמה הזאת של הDSLR.

לגבי הסאונד תמיד אפשר לקחת סאונד חיצוני.

• הוסף לסימניות
יש הרבה הבדלים, וצריך לבחון היטב מה הצרכים לפני שמחליטים לקנות DSLR

אני מונה כאן את מה שעולה לי בראש, אבל בטח יש עוד מאפיינים לDSLR.
אני מתייחס לD5 MARK II.
1) פוקוס לא אוטומאטי, וגם אם כן אז רק חלקית.
2) עומק שדה צר בגלל גודל החיישן ומפתח הצמצם.
3) אחיזה לא נוחה שמצריכה שימוש באביזרי עזר.
4) צילום לאורך זמן מחייב הפסקות עקב התחממות החיישן.
5) איזון ללבן רק ע"פ ערכים מספריים או לפי סוגי תאורה.
6) אין עזרי צילום כמו "זברה".

ואחרי הכל אני ממליץ בחום על DSLR למי שזה מתאים לו.

• הוסף לסימניות
ואיזה מצלמת וידאו כן יכולה לתת לי איכות צילום כמו DSLR ומה הסכום בערך?
אל תשכחו שאני כן צריך אחיזה נוחה מאחר ואני מצלם כאשר אני בכסא גלגלים...
דבר שני, האם ראיון של אורך כשעה יהיה חכם יותר לצלם בDSLR?
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך עדיף לצלם ראיון,
אבל אני צילמתי ראיון של שעתיים+ במצלמת DSLR .

• הוסף לסימניות
כדאי שתצייני את הדגם.
בD5 MARK II אפשר רק 10 דק', ובMARK III חצי שעה.
חשוב לדעת שהאיכות של DSLR בצילום וידאו, זה לא בגלל שזה DSLR, אלא בגלל גודל החיישן. לכן סתם לצלם בDSLR עם חיישן קטן לא ייתן את האיכות שבגללה מצלמים בDSLR.
סיבה נוספת לכך שיש יתרון ל DSLR זה האפשרות לעדשה עם מפתח צמצם גדול שבדרך כלל לא קיים במצלמות וידאו בתקציב סביר.

• הוסף לסימניות
צילמתי ב650D.
שהיא נחשבת לפחות טובה משתי האפשרויות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
פנסוניק GH3. אפשר להשיג אותה כולל עדשת קיט בתקציב שלך ואולי תצטרך להוסיף כמה שקלים עבור ציוד נלווה(בטריות, כרטיסים, תיק וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה