באיזה שם הייתם קוראים למלונית קטנה ממש קרוב לחוף ת"א?

• פותח הנושא ayala
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני בהתחלת עיצוב אתר לקבלן שהקים 2 מלוניות בת"א ובנתניה- מדובר ב-14 חדרים סה"כ ביחד לשתי המלוניות.
אני צריכה ליצור אתר למלונית הזו אתר(תראו כאן)

ואני רוצה ליצור להם לוגו לצורך האתר, ולצורך המיתוג שלהם - וצריך שם קודם כל...

קצת תיאור על המלונית:
חסרון:-קומה רביעית (בעתיד יבנו מעלית, וישפצו את החדרים חבל"ז עם שיש וספא וכל מיני, בינתיים זה סתם חדרים נחמדים. ואחרי שישפצו, האתר יצטרך להשתדרג ולשנות קצת גוונים) והחדרים לא מדי יוקרתיים ..(עדיין)
יתרונות:1)-קרוב מאד לים
2)-קרוב לכל האקשן התל-אביבי- בילויים, מסעדות, אטרקציות.(אכן זה לא מקום חרדי. אבל הם לא נותנים אוכל במלונית הזו בכלל, כך שאין לי בעיה של לא-כשר)

כלומר: הדברים המרכזיים כאן זה: ים ובילויים. אני צריכה שם שישדר את הדברים האלו. כמו חברת "הר-אבן", שזו חברה להשרה-תיירות-נופש בארץ ובעולם- יש להם לוגו של גלים עם שמש, והשם שלהם די מזכיר ים.
-יש גם את פתאל שיצרו מילה חדשה לגמרי...

יש לכם רעיונות בשבילי?

חשבתי על GalYam-Motel
מקוה שלא קיים דבר כזה עם גל-ים (או שכן, לכן חשבתי על זה כ"כ מהר?)

או - SeaShore Motel.
אבל זה משהו..

• הוסף לסימניות
לטעמי את צריכה לחשוב קצת מחוץ לקופסת התיירות הרגילה והנדושה,
דבר ראשון משהו שלא קשור לים ושמש, כי כאלה יש כמויות של מלונות שנותנים פרשנות הרבה יותר רחבה למושג של ים ושמש כמו בריכות, מכוני כושר, סאונות, ג'קוזי, מרפסות שמש ענקיות וכדו'
צריך משהו יותר בכיוון של מלון בוטיק מיוחד שלא כמו כל המלונות האחרים אלא יותר אינטימי, רומנטי וכיפי.
תחפשי בגוגל יש הרבה מלונות בוטיק מיוחדים לאנשי עסקים, תיירים לזמן ארוך וסתם אנשים שאוהבים יחס אישי וצימרי משהו במרכז תל אביב.
אם תחליטי שאת הולכת בכיוון הזה השמים הם הגבול...!
נ.ב. בקשר לאשכול ההפניה בפורום השכן, אני חושב שמה שהתכוונו "בונה האתר" הכוונה היא למאפיין האתר ולקופירייטר, שזה הצדדים הפחות "נחשבים" אצל רובם אבל הרבה יותר "נחשבים" אצל המקצוענים.

• הוסף לסימניות
זה היה רעיון מעולה ממש- מלון בוטיק. לא ידעתי שבאמת קיים מושג שכזה. חיפשתי ברחבי הנט מלון בוטיק ועליתי על מלוניות בדיוק כמו זו שאני צריכה לעשות לה אתר.
ובכן, איך השם": Nice Place
?

• הוסף לסימניות
איילה
את היועצת עיסקית של היזם או המעצבת גרפית שלו?
מלון בוטיק זה השקעה מאוד גדולה, הכוונה בד"כ למשהו שנותן מעבר למלון רגיל כמו טיפולים מיוחדים, ספרייה, אוכל גורמה ישירות לחדר וכדו'
אם זה אכן המטרה והכיוון אז צריך למצוא איזה שם שונה ומעניין, לא משהו צפוי ושגרתי...
לכן תחפשי שם שנותן את התחושה והאוירה שיש במלון הבוטיק הזה.

• הוסף לסימניות
אילה,
זה חייב להיות באנגלית???

• הוסף לסימניות
לא חייב להיות באנגלית, בכלל לא.
פשוט יש אתרים ישראליים עם שם באנגלית, זה יותר סטייל.

חשוב שהשם לא ייראה מדי אקסלוסיבי, כי זה חדרים זה דפוקים, ואנו לא רוצים לרמות את הלקוחות עם שם מפוצץ מדי.

פוס- just shoot it, אם יש לך משהו

• הוסף לסימניות
דינקיס- מדובר בחדרים לא מדי מטופחים, אין אוכל ואין ספריה. כל מה שזה מציע זה בעצם: חדרים להשכרה, בקומה רביעית.. בלי מעלית. זה בעצם מוכר את מה שיש מחוץ למלונית- ים קורב מאד במרחק של 3 רחובות(!), והרבה אקשן תלאביבי מסביב.

"את היועצת עיסקית של היזם או המעצבת גרפית שלו?"- זה לא שהוא ביקש לוגו, או שם. הוא ביקש סה"כ אתר. אבל אני לא מסוגלת למתג בלי להוציא שם. איך אפשר לבנות אתר למלונית ללא שם??

• הוסף לסימניות
מה לגבי..

"נגיעות של ים"
סי טאץ' - sea touch
או אולי c touch
window to the sea

• הוסף לסימניות
מה דעתך על sea class
או לחילופין class sea
יש לזה צליל של יציאה לחופשה קלאסית, פלוס תחושה של חול לאלה שמתייחסים להזמנות לטיסה על פי הclass שלהם..
מצד אחד יש רמה, מצד שני לא משהו מעבר ליכולת..

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הרעיונות-מורה נבוך וruvi

• הוסף לסימניות
אל תשכחי לומר לנו מה נסגר בסוף, כן?

• הוסף לסימניות
אגב בעברית זה יצא קצת יומרני, עם קלאס שיא.. אבל אולי צריך קצת מזה..

• הוסף לסימניות
כתבתי משו והכל נמחק!!!
בכל אופן- כעת הוא לא מעונין בשם. מקוה שאצליח לשכנעו בעתיד. החדרים שהוא מציע הם לא מי יודע מה עדיין והוא לא רוצה לעשות "פרסום שקרי". אז כשהוא יעשה מעלית ואז הוא גם ישפץ את החדרים יותר,אז אולי יהיה אפשר לדבר איתו על שם מפוצץ.
כרגע הוא רוצה לקרוא לאתר על שם הרחוב כולל המספר - שבו נמצאת אחת מהמלוניות.. וא"א לשכנעו אחרת בינתיים.
כשיהיה שיפור- אודיע לכם בע"ה.
תודה על זמנכם היקר!

c-class נשמע שזה דרגה 3 ולא 1..
class-c - ג"כ כנ"ל. עדיף אולי קלאסי בעברית. אולי ClaSea.

sea touch נשמע מאד מענין ורגוע.

• הוסף לסימניות
בהצלחה בכל מקרה

• הוסף לסימניות
אם לא שם רשמי ומפוצץ הוא צריך בכל זאת משהו סמלי חשבתי על רעיון "פונדק בעיר" הרי רגיל יש פונדק הדרכים.
לפחות תשמרי את הרעיון לעת הצורך

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן אאלץ לשכנע אותו על שם. אמרו לי שהשם הנוכחי שיש לו הוא ממש נורא. מזכיר איזה פאב או משהו. מה יהיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה