- הוסף לסימניות
אני בהתחלת עיצוב אתר לקבלן שהקים 2 מלוניות בת"א ובנתניה- מדובר ב-14 חדרים סה"כ ביחד לשתי המלוניות.
אני צריכה ליצור אתר למלונית הזו אתר(תראו כאן)
ואני רוצה ליצור להם לוגו לצורך האתר, ולצורך המיתוג שלהם - וצריך שם קודם כל...
קצת תיאור על המלונית:
חסרון:-קומה רביעית (בעתיד יבנו מעלית, וישפצו את החדרים חבל"ז עם שיש וספא וכל מיני, בינתיים זה סתם חדרים נחמדים. ואחרי שישפצו, האתר יצטרך להשתדרג ולשנות קצת גוונים) והחדרים לא מדי יוקרתיים ..(עדיין)
יתרונות:1)-קרוב מאד לים
2)-קרוב לכל האקשן התל-אביבי- בילויים, מסעדות, אטרקציות.(אכן זה לא מקום חרדי. אבל הם לא נותנים אוכל במלונית הזו בכלל, כך שאין לי בעיה של לא-כשר)
כלומר: הדברים המרכזיים כאן זה: ים ובילויים. אני צריכה שם שישדר את הדברים האלו. כמו חברת "הר-אבן", שזו חברה להשרה-תיירות-נופש בארץ ובעולם- יש להם לוגו של גלים עם שמש, והשם שלהם די מזכיר ים.
-יש גם את פתאל שיצרו מילה חדשה לגמרי...
יש לכם רעיונות בשבילי?
חשבתי על GalYam-Motel
מקוה שלא קיים דבר כזה עם גל-ים (או שכן, לכן חשבתי על זה כ"כ מהר?)
או - SeaShore Motel.
אבל זה משהו..
אני צריכה ליצור אתר למלונית הזו אתר(תראו כאן)
ואני רוצה ליצור להם לוגו לצורך האתר, ולצורך המיתוג שלהם - וצריך שם קודם כל...
קצת תיאור על המלונית:
חסרון:-קומה רביעית (בעתיד יבנו מעלית, וישפצו את החדרים חבל"ז עם שיש וספא וכל מיני, בינתיים זה סתם חדרים נחמדים. ואחרי שישפצו, האתר יצטרך להשתדרג ולשנות קצת גוונים) והחדרים לא מדי יוקרתיים ..(עדיין)
יתרונות:1)-קרוב מאד לים
2)-קרוב לכל האקשן התל-אביבי- בילויים, מסעדות, אטרקציות.(אכן זה לא מקום חרדי. אבל הם לא נותנים אוכל במלונית הזו בכלל, כך שאין לי בעיה של לא-כשר)
כלומר: הדברים המרכזיים כאן זה: ים ובילויים. אני צריכה שם שישדר את הדברים האלו. כמו חברת "הר-אבן", שזו חברה להשרה-תיירות-נופש בארץ ובעולם- יש להם לוגו של גלים עם שמש, והשם שלהם די מזכיר ים.
-יש גם את פתאל שיצרו מילה חדשה לגמרי...
יש לכם רעיונות בשבילי?
חשבתי על GalYam-Motel
מקוה שלא קיים דבר כזה עם גל-ים (או שכן, לכן חשבתי על זה כ"כ מהר?)
או - SeaShore Motel.
אבל זה משהו..
הנושאים החמים