באיזה שעה אתם מצלמות בסטודיו שלכם?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כדי להתארגן על מקום מתאים לפי השעות שמקובל

• הוסף לסימניות
לא ככ הבנתי את השאלה שלך
את שואלת בתור צלמת או בתור לקוחה?

ברעיון עדיף לצלם בבוקר שאז הילדים רעננים ומלאי מרץ (ואז גם הילדים של הצלמת מסודרים בגנים/ביס.. :) )
אני עושה גם אחהצ למי שממש רוצה או למי שעובדת 6 ימים בשבוע

• הוסף לסימניות
כנ"כ מצלמת בבוקר רק
זה שעות העבודה שלי
אבל.....................
רק תמונות חוץ כמובן אחה"צ
ולמי שרוצה סטודיו אחה"צ זה בתוספת תשלום של 200 ש"ח

• הוסף לסימניות
כנ"ל כמו ציבי..
מאיפה את?

• הוסף לסימניות
אני מירושלים ואני בדרך לפתוח סטודיו ולכן רציתי לדעת כדי לסגור על מקום בהתאם לשעות , באמת בבקר זה יותר נח מכל הבחינות אבל לא ידעתי אם זה מקובל תודה על התגובות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי עמר;n5071956:
אני מירושלים ואני בדרך לפתוח סטודיו ולכן רציתי לדעת כדי לסגור על מקום בהתאם לשעות , באמת בבקר זה יותר נח מכל הבחינות אבל לא ידעתי אם זה מקובל תודה על התגובות!

כשאת בעלת העסק את מחליטה לעצמך מה מקובל!
אנחנו עצמאיות בשביל לנהל את עצמינו וזה לא קל גם ככה
לפחות אנחנו עושות ומתנהגות לפי הצרכים שלנו ולא מחויבות לאף אחד.

• הוסף לסימניות
ילדים בסטודיו רק בבוקר לא רק בגלל הנוחות שלי אחר הצהרים הילדים כבר גמרו להיום גם עם הם ישנים צהרים - מנסיון של שנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה