דרוש מידע באיזה שעה תינוק בן 9 חודש צריך ללכת לישון?

• הוסף לסימניות
כדי לקום באזור 7 7וחצי?

• הוסף לסימניות
אם המטרה היא לגרום לו לקום יותר מאוחר. תתיאשי מראש...
ואני ממש מזדהה עם הקושי יען הקטן שלי העיר אותי היום ב5.40 וסרב לחזור לישון. עיפות מטורפת.... אבל מהנסוין שלי אין קשר למתי הולכים לישון.

• הוסף לסימניות
מ4 שישאר ער
וב7 וחצי הוא יכול לישון עד הבוקר, ואם הוא כן מתעורר מידי פעם אז מיד לתקוע מטרנה או מוצץ או נידנוד קל כדי שיכנס בחזרה לשינה

• הוסף לסימניות
שישנו שבעים, מקולחים, על מצעים נקיים ומיטה פנויה ומתוחה, שמיכה, כרית קטנה (למי שרגיל)
שקט, חושך, דלת סגורה
להרגיל מאז שנולדים ככה
הם נכנסים לשינה טובה ואיכותית

• הוסף לסימניות
שישנו שבעים, מקולחים, על מצעים נקיים ומיטה פנויה ומתוחה, שמיכה, כרית קטנה (למי שרגיל)
שקט, חושך, דלת סגורה
להרגיל מאז שנולדים ככה
הלוואי :(
הבת שלי בת 10 חודשים.
יש לילות שאנחנו קורסים, והיא עדיין בשיא הפעילות (והיא עובדת קשה במהלך היום פעילה מאד, בלע"ה. לא ישנה יותר משעה- שעתיים ביום). ניסינו בחושך במוזיקה מרגיעה, בשקט, אחרי אמבטיה, ומה לא. קורה גם שאנחנו פשוט, מחוסר ברירה, מניחים אותה במיטה, והיא בוכה עד שנרדמת. אני שונאת לעשות את זה, אל לפעמים אין ברירה (12 בלילה, ואחרי, שחייבים לעשות סטופ...)

• הוסף לסימניות
ישנה מ 11 עד 1 בבוקר
ולא מתלהבת מלישון לילה רצוף....והיא עייפה מאאווד
משכיבה אזור 8 חשבתי אולי זה מוקדם מדי...
מצד שני היא כבר עייפה...

• הוסף לסימניות
ישנה מ 11 עד 1 בבוקר
ולא מתלהבת מלישון לילה רצוף....והיא עייפה מאאווד
משכיבה אזור 8 חשבתי אולי זה מוקדם מדי...
מצד שני היא כבר עייפה...
יעודד אותך לשמוע שאצלי לפעמים היא קורסת ב-8.30 ובעשר וחצי נולדת לי ילדה רעננה בבית??

• הוסף לסימניות
זה מה שקורה
לכן שואלת אולי אני צריכה למשוך אותה עוד
את מצליחה?
אצלי זה ממש לא תלוי ברצונות שלי :|
ולא תמיד זה עוזר, כי היא עוברת את השעה וזהו... :(
מה שכן, בלילה (אחרי 1 בלילה, או אחרי שהלכנו לישון, וברור שהיא שבעה וכו') - אני לא קמה אליה. פעם הייתי קמה, וכל הסאגה התחילה מהתחלה. אם הבאתי אותה לישון לידי במיטה - בכלל היתה חגיגת לילה. היתה מקפצת עלי מכל הכיוונים מושכת את הכרית, ומשתוללת כהוגן, בלי סיכוי לישון.
היו כמה לילות שהיא צרחה, וזהו. לפעמים היא צורחת, אבל חוזרת לישון. אם היא בעגלה (כי היא נרדמה בטיול למטה. לא תמיד הוא עוזר), אז מנדנדים קצת את העגלה. זהו, היא למדה להשלים. לפחות הלילה הפך לשפוי

• הוסף לסימניות
אולי תתנו מלטונין שמעתי עוזר פלאים
להשיג במס':0548481859

• הוסף לסימניות
*זה הולך לפי הסך היומי תבדקי כמה שעות היא ישן בדרך כלל ביממה יום + לילה ואז תחלקי את זה לפי מה שמתאים לכם כמה ביום וכמה בלילה ולפי זה תראי מתי הוא צריך ללכת לישון
*חשוב שלא ילכו לישון אחרי השעה 9:00 בערב
* משהו בין 6-9
1622703003492.png

• הוסף לסימניות
אם היא הולכת לישון ב 9 בערב
האם היא צריכה לאכול באמצע הלילה?
היא הולכת לישון שבעה ונקיה

• הוסף לסימניות
אני משכיבה ב 7.30-8

• הוסף לסימניות
שקט, חושך, דלת סגורה
להרגיל מאז שנולדים ככה
דווקא אני חושבת (וגם מניסיון) שלא בריא להרגיל ילד להרדם בצורה מסויימת, אחרת במקומות אחרים הוא לא מצליח בשום אופן להרדם.
אני בכוונה משאירה דלת פתוחה, לא חושך מוחלט ומרגילה לזה מאז שהם נולדים, כך גם אין צורך ללכת בבית על קצות האצבעות לאחר שהם ישנים, ואין צורך ללחוש וכו'

נכון שיש סוגים ואופי של ילדים, אבל מניסיון אצלי ואצל בני משפחה הרבה יותר קל עם ילדים שהרגלנו אותם "לזרום" בשינה ולא רגילים לדפוס מסויים.

• הוסף לסימניות
אם היא הולכת לישון ב 9 בערב
האם היא צריכה לאכול באמצע הלילה?
היא הולכת לישון שבעה ונקיה
אם היא אכלה טוב היא לא אמורה להיות רעבה בלילה.
ושאלה קטנה, איפה היא ישנה?
מנסיון אישי , התינוקות אצלי היו קמים בלי הפסקה במשך הלילה עד שהעברתי אותם חדר(היו ישנים אצלי עד אז).
רק ככה הם הצליחו לישון לילה שלם.

• הוסף לסימניות
יש לילות שאנחנו קורסים, והיא עדיין בשיא הפעילות (והיא עובדת קשה במהלך היום פעילה מאד, בלע"ה. לא ישנה יותר משעה- שעתיים ביום). ניסינו בחושך במוזיקה מרגיעה, בשקט, אחרי אמבטיה, ומה לא. קורה גם שאנחנו פשוט, מחוסר ברירה, מניחים אותה במיטה, והיא בוכה עד שנרדמת. אני שונאת לעשות את זה, אל לפעמים אין ברירה (12 בלילה, ואחרי, שחייבים לעשות סטופ...)
אחרי כמה פעמים שמשאירים לבד
כמובן פעם בכעשר דק רבע שעה נכנסים לומר לילה טוב
התינוק נרדם לבד
אבל צריך עקביות
בין שלוש ימים לשבועיים
וכולם נהנים אחרי זה ההורים והתינוק משינה רגועה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה