באיזה שעות מומלץ לצלם בחוץ?

• הוסף לסימניות
שלום,
אני לא מתחום הצילום..
למדתי צילום לפני 8 שנים ומאז לא עשיתי עם זה דבר..
לאחרונה צילמתי כמה פעמים והתלהתי מהעניין...
בקיצור-
רציתי לשאול 2 שאלות:
מה השעות המומלצות ביותר לצילום בחוץ?
בנוגע לבועות סבון – זה מכשיר מיוחד? או סתם מהכל ב-2 ש"ח?

אשמח לשמוע עוד המלצות ..

• הוסף לסימניות
השעות הסמוכות לזריחה/ לשקיעה נותנות תאורה מיוחדת
בועות סבון - אפשר להסתפק גם בזה של הכל ב-2
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1060486:
השעות הסמוכות לזריחה/ לשקיעה נותנות תאורה מיוחדת
בועות סבון - אפשר להסתפק גם בזה של הכל ב-2
בהצלחה

תודות לך..
הבועות יפות גם בחוץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1060489:
תודות לך..
הבועות יפות גם בחוץ?
אני חושבת שכל דבר שאפשר לעשות בפנים אפשר גם בחוץ.
בסטודיו את שולטת על הכיוונים והעצמה של התאורה, בחוץ התאורה זה נתון ואת צריכה להתאים את עצמך אליה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1060524:
בסטודיו את שולטת על הכיוונים והעצמה של התאורה, בחוץ התאורה זה נתון ואת צריכה להתאים את עצמך אליה.[/QUO

את מתכוונת שהצילום בחוץ קשה יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1060533:
נכתב ע"י sarigold5;1060524:
בסטודיו את שולטת על הכיוונים והעצמה של התאורה, בחוץ התאורה זה נתון ואת צריכה להתאים את עצמך אליה.[/QUO

את מתכוונת שהצילום בחוץ קשה יותר?

לא, זה עניין של הרגל וניסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה