כללי באיזה תוכונות משתמשים עם אקשנים?

• הוסף לסימניות
אני רואה את זה פה הרבה, ומעניין אותי, זו תוכנה בפני עצמה?
אשמח להחכים בעניין.

• הוסף לסימניות
אפשר איזה הדרכה קצרצרה, ברשותכם?

• הוסף לסימניות
יש בפוטושופ חלונית ושמה action.
אקשן הוא בעצם הקלטת רצף פעולות שנעשו בפוטושופ, ואם מקליטים ושומרים אותם, ניתן להחיל את כל הפעולות הללו על אינספור קבצים נוספים!
לדוגמא:
יש לי 100 תמונות שצולמו באותו מקום בתאורה חשוכה מידי, אז במקום לעבור אחת אחת ולתקן את התאורה, שזה ייקח לי שעות!!! אני מקליטה את פעולות התיקון בתמונה אחת, ולאחר מכן פותחת את כל התמונות ומחילה עליהן את ה"אקשן" - את כל הפעולות שעשיתי על התמונה הראשונה...
יש שימוש רב באקשנים להדמיות, כי בעצם אפשר ליצור אשקן אחד של הדמיה שישמש אלפי אנשים לאותה מטרה ויחסוך להם שעות על גבי שעות של עבודה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
יש לכם קישור או קובץ עם הדרכה מפורטת יותר שאפשר ממש ללמוד דרכו מהתחלה את הנושא?
אף פעם לא למדתי את זה, ופתאום מתחשק לי.

• הוסף לסימניות
יצרתי לך משהו בקטנה...
תראי אם זה עוזר לך כי זה לא נושא כזה ענק ומפורט, ברגע שקולטים את עיקרון זה די פשוט...
צפה בקובץ המצורף 216656

קבצים מצורפים

• אקשן.png
    KB 23.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ואם את רוצה, אני ישלח לך כמה אקשנים מוכנים, שתוכלי לנסות אותם ולהבין יותר...

• הוסף לסימניות
אני אמורה לעמוד קודם על השכבה שאני רוצה?
ואיך אדע איזה צורה של אקשן זה? (אני רואה פה הרבה, יש חוברות, ספרים וכו')
אם קשה להסביר כאן בפורום "על רגל אחת" אנסה לחפש בעצמי חומר ברשת.
תודה בכל זאת.

• הוסף לסימניות
זה לא כזה מסובך....
אין לך דרך לדעת איזה אקשן זה חוץ מלנסות אותו, אבל יש המון קטלוגים עם תמונה ליד האקשן שככה הוא ייראה בסוף.
וכן - את אמורה לעמוד על השכבה שאת רוצה שיחול עליה.
הייתי ממליצה לך פשוט להוריד אקשנים ולנסות להפעיל אותם, לשחק איתם וכו'... ככה בטוח תביני!

• הוסף לסימניות
ברוב האקשנים של ספרים וחוברות יש שתי פעולות באקשן פעולה אחת ליצור את האקשן ופעולה שניה להפעילו על האלמנט
מצורף צילום מסך איך ליצור הדמיה
מקווה שיעזור

קבצים מצורפים

• איך יוצרים הדמיה לחוברת.rar
    1.3 MB · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה