באיזה תוכנה אפשר להגדיר פתיחה של אך ורק 3 קישורים בתוך אתר, ולא את כל האתר?

• הוסף לסימניות
נשמח לעזרה גם בתשלום.

מחפש תוכנה שתחסום את כל האינטרנט, ותשאיר פתוח רק 2-3 כתובות בודדות.
הבעיה היא שיש תוכנות שאם מגדירים להם לפתוח כתובת מסיומת בתוך אתר, הם פותחות כבר את כל האתר.
אך צריך כאן שיהיה פתוח רק כתובת מסויימת בתוך אתר ולא כל האתר.

מי יודע או מכיר תוכנה היכולה לחסום את כל האינטרנט, ולהשאיר פתוח רק כתובת מסויימת בתוך אתר, ולא את כל האתר?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בתוכנה זו.
קוראים לה:Surfblocker
היא חינמית. ושם מגדירים איזה דפים יפתחו ואיזה לינקים יעבדו ואיזה לא.
שעות חסימה וכו'.
קוד אישי
ממולץ ביותר
ועולה חינם!
ולא תלוי בשום חברה שפתאום "תקלה במערכות......"
כמובן שהסיסמא לא אצלי ואני לא יודעת אותה כך שהחסימה מבחינתי היא מעולה!!!!!

מקווה שהועלתי....

• הוסף לסימניות
גם תוכנה זו פותחת את כל האתר, ולא רק חלקים.

• הוסף לסימניות
לא יודעת לענות על הכל. כי שמו לי על המחשב לא אני התעסקתי עם זה.
קישור אין אני אנסה לבקש. תחפש בגוגל ודאי תמצא.
אצלי שמו תוכנה שהחברה נתנה לנסיון לשלשה חודשים ואח"כ נדמה לי שפרצו את הקוד ועכשיו זה חינמי.

לגבי פתיחה חלקית יש שם הגדרות שאפשר לשלוט. תנסה עוד קצת לשחק.

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להגדיר שם שרק דף מסויים באתר יפתח ולא כל האתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה