דרוש מידע באיזו דרך אפשר לפנות לחברות גדולות ולקבל חסות/שיתוף פעולה?

• הוסף לסימניות
הערה להנהלת פרוג: אין מדובר כאן בתוכן פרסומי אלא בהתייעצות, שנועדה להקים מיזם לטובת כולנו, אם נראה לכם שצריך לשלם על תוכן המודעה תפנו אלי. תודה!

שלום וברכה,

יש לי שאלה, ואשמח לקבל תשובה לפי זווית הראיה של כל אחד:

החלטתי ליזום ולהוציא לאור את המסע הפרטי שלי - בדמות ספר.
הספר אמור לאגד משפטים חכמים, שירים מאמרים ואולי גם סיפורים וציורים בנושא יציאה לאור.
במקום להגיש לציבור ספר שרק אני יצרתי - החלטתי לתת לציבור את האפשרות לכתוב ולשלוח חומר בנושא יציאה לאור - שיפורסם בלי נדר בספר המיועד, בשילוב שירים ומאמרים שאני כתבתי במהלך היציאה לאור.

כעת נשאר לי לדאוג לקטע מימון ההוצאות:
כדי להגיע לציבור הרחב אני צריכה לפרסם מודעות בעיתונים, בנוסף להוציא לאור ספר זה גם עולה כסף, התוכן של הספר חשוב מאוד וחבל לי לוותר עליו בגלל כסף.
וכאן רציתי לשאול אתכם מה דעתכם - איך לגייס את הכסף.

אני רוצה לפנות לחברות גדולות שיתנו חסות לספר, או לשלב גם פרסומות של עסקים בתחום היציאה לאור בעיקר - בתשלום.

השאלה שלי:

איך פונים לחברות הגדולות שיתנו חסות?
וכן אם נראה לכם הקטע של שילוב פרסומות בספר? לא מדובר בספר רגיל אלא כזה שאמור לתת עידוד וכלים לצאת לאור - כך שאולי זה יכול לבוא כחלק מהקונספט?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה