עזרה באילוסטרייטור, איך הופכים צורה לקו? האם יש אפשרות כזו בכלל?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תודה מראש לעונים!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 2.7 · צפיות: 152
  • הוסף לסימניות
ע"י תפיסת 2 נקודות (עם החץ הלבן)
וחיבורן (לחצן ימני - join)

• הוסף לסימניות
present תודה, ניסיתי אבל לא נראה שזה הפתרון.

אני מצרפת כאן דוגמה מורכבת יותר.
בדוגמה שצרפתי זה צורה, ואני רוצה להפוך אותה לקו, יש אפשרות כזו בכלל?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 15.8 · צפיות: 164
  • הוסף לסימניות
לגרור לחלונית של brush ואז ליצור קו רגיל, לעמוד עליו ולהחיל את ה"מברשת החדשה" שיצרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;1480708:
present תודה, ניסיתי אבל לא נראה שזה הפתרון.

אני מצרפת כאן דוגמה מורכבת יותר.
בדוגמה שצרפתי זה צורה, ואני רוצה להפוך אותה לקו, יש אפשרות כזו בכלל?

הצורה שצורפה היא כביכול "קו" עם עיגולים בקצוות, כך שבכל מקרה היא לא יכולה להפוך באופן אוטמטי לקו בלבד, היא תתעוות.
ככל הנראה אין דרך לעשות זאת אוטומטית מהסיבה הנ"ל (שלא כל צורה שיש לה מראה של קו יכולה להפוך בפשטות לקו), אך השיטה המהירה ביותר להפוך את העיטור הזה לקו, היא פשוט לעבור על חצי ממנו בכלי הציפורן, ולהוסיף עיגולים בקצוות- וגם אז מהסיבה הנ"ל זה לא יהיה מליון אחוז מדויק, כי העיגולים הם צורה כך שהם לא יכולים להתחבר לקו באופן מושלם. (וכמובן לשכפל אח"כ לחצי השני...)

לפעמים אם יש צורה שהא נראית כקו בעובי אחיד (וללא תוספות כמו העיגולים בקצוות), ניתן "לגזור" את הנקודות בקצוות, ולמחוק את ה"כפילות" של הקו, כך שבמקום "צורה" נשאר רק קו יחיד.... (מקווה נשההסבר ה"עילג" הובן :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1480728:
לגרור לחלונית של brush ואז ליצור קו רגיל, לעמוד עליו ולהחיל את ה"מברשת החדשה" שיצרת

לא נראה שלזו היתה הכוונה, הרי בצורה כזאת נוצרת מברשת שהיא העיטור, ואם היא תצייר עם המברשת הזו העיטור "ימרח" בהתאם, אך זה עדיין לא יהפוך את העיטור לקו בפני עצמו....

• הוסף לסימניות
אולי תפרט מה אתה רוצה להרוויח מזה אולי יש פתורונות אחרים

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לשבור עם מספריים בשתי נקודות קיצוניות בימין ובשמאל במרכז העיגול וישאר קו כמו שרצית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;1480760:
לשבור עם מספריים בשתי נקודות קיצוניות בימין ובשמאל במרכז העיגול וישאר קו כמו שרצית.

על הצורה שהוא העלה זה לא יעבוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1480736:
הצורה שצורפה היא כביכול "קו" עם עיגולים בקצוות, כך שבכל מקרה היא לא יכולה להפוך באופן אוטמטי לקו בלבד, היא תתעוות.
ככל הנראה אין דרך לעשות זאת אוטומטית מהסיבה הנ"ל (שלא כל צורה שיש לה מראה של קו יכולה להפוך בפשטות לקו), אך השיטה המהירה ביותר להפוך את העיטור הזה לקו, היא פשוט לעבור על חצי ממנו בכלי הציפורן, ולהוסיף עיגולים בקצוות- וגם אז מהסיבה הנ"ל זה לא יהיה מליון אחוז מדויק, כי העיגולים הם צורה כך שהם לא יכולים להתחבר לקו באופן מושלם. (וכמובן לשכפל אח"כ לחצי השני...)

לפעמים אם יש צורה שהא נראית כקו בעובי אחיד (וללא תוספות כמו העיגולים בקצוות), ניתן "לגזור" את הנקודות בקצוות, ולמחוק את ה"כפילות" של הקו, כך שבמקום "צורה" נשאר רק קו יחיד.... (מקווה נשההסבר ה"עילג" הובן :) )

תודה על ההסבר המפורט, אני מכירה את הדרכים האלו, חשבתי אולי כבר יש פתרון לזה בCC :)
שוב תודה!

נכתב ע"י גרפקליק;1480743:

אם אני רוצה לדוגמא לעגל את העיטור רק בקצה מסיום, זה מתחיל להיות מורכב (עם קו, קל יותר לעשות את זה) כרגע נתקלתי במשהוא מעצבן יותר, אבל לפי התגבות אני מבינה שאין קיצורי דרך...

נכתב ע"י רחל חסיד;1480760:

תודה

• הוסף לסימניות
אם זה על מנת להפוך קצה למעוגל - תוכלו לבצע זאת בצורה הבאה:
ליצור קו בעובי הצורה, להפוך אותו לצורה, ולאחר מכן בחלון ה-Pathfinder עם ה-Divide - לחלק את הצורה ולהסיר את החלקים הבלתי רצויים. את הקצוות במקרה זה.

הצלחה!

• הוסף לסימניות
כשרוצים לדג' להחיל בלנד על טקסט, צריך להפוך את הטקסט לקו ולא לצורה בשביל שהבלנד יחול עליו טוב, ולא מצאתי שום דרך להפוך את זה לקו.

• הוסף לסימניות
כשרוצים לדג' להחיל בלנד על טקסט, צריך להפוך את הטקסט לקו ולא לצורה בשביל שהבלנד יחול עליו טוב, ולא מצאתי שום דרך להפוך את זה לקו.
(באופן כללי טקסט לא יכול להיות קו לעולם כי הוא מורכב מעוביים שונים במקומות שונים תיוגים וכו שמחיבים אותו להיות צורה)
למה לא להחיל בלנד על טקסט בלי להפוך אותו לקו או צורה?

• הוסף לסימניות
כי אני רוצה להריץ מסלול של בלנד על צורה , לדג' מסלול של חצי עיגול, ואין דרך לעשות את זה מהטקסט עצמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה