כללי באילוסטרייטור: פעולת העתק הדבק לא עובדת!!!

• הוסף לסימניות
אנא מנהלים טובים, אל תסירו את האשכול, למרות שהכותרת נוגדת את הכללים.

אבל ראיתם פעם כזה מן דבר???? פעולת העתק/ גזור מאפשרת הדבקה של פריט אחד בלבד!!!
אני חייבתתתתתת להעתיק כמה וכמה פריטים יחד מקובץ אילוס' אחד לשני, והוא מסכים להעתיק לי פריט אחד בלבד (לא משנה לו איזה)!!!

וכמובן זה קורה עם עבודה דחופה בצורה חולנית....

בקיצור, קריאת ההצלה המיתולוגית והנואשת: הצילווווווווווווווווווו!!!!!

• הוסף לסימניות
אולי לסגור את התוכנות ולפתוח מחדש

:)

• הוסף לסימניות
נראה לי שהדברים נעולים לך ולכן הוא מעתיק לך רק דבר אחר תעשה לו שחרור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;769891:
נראה לי שהדברים נעולים לך ולכן הוא מעתיק לך רק דבר אחר תעשה לו שחרור
מנסה לא להעלב. אני ממש לא בכיוון של מתחילה. :rolleyes:
בכל מקרה, הבעיה נפתרה איכשהו. גיליתי שהיה משו אחד עם אפקט שעיצבן אותו, אז הוא לא הסכים להעתיק אותו עם אחרים (לא ברור למה).

אבל כעת הבעיה התפתחה לכיוון אחר: מישו יכול לגלות לי את הרז, למה כשאני מעתיקה טקסט מעוצב, הוא מדביק לי טקסט בעיצוב ברירת מחדל????

בכל מקרה, הדחיפות כבר איננה. הקובץ ירד לדפוס, שואלת לשם העתיד.
בכל ימות חיי הממוחשבים והלא קצרים, לא נתקלתי בכאלו מן בעיות משונות, יש לציין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה