כללי באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לבצע פייסט אינסייד (cmd 7) לאובייקט מחולק ל- 4 בפעולה אחת. כגון מילת טקסט שהומר לצורה ולתוכו אני רוצה להכניס תמונה בפעולה אחת.  :rolleyes:

• הוסף לסימניות
ברעיון ניסיתי מכל מיני כיוונים ולא הלך לי, עד שפשוט אחדתי את הצורות ז''א לדוגמא את כל האותיות (שהומרו לעקומות) אחדתי אותן לצורה אחת בפס פיינדר זה לא משפיע פיזית כי הם לא דבוקות שיכולות להאחד אבל במהות שלהן הן נהיות מיקשה אחת ואז אפשר להכניס לתוכן צורה.
הסברתי ברור?

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי ניסיתי וזה לא מצליח

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• התחלה.jpg
    KB 148.2 · צפיות: 13
  • 2.jpg
    KB 153.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תנסי לא את כל האותיות יחד אלא קודם חלק לאחד ואז לעשות אקספנד ואח"כ להמשיך לאחד את השאר ושוב אקספנד.
זה סתם נראה לי באג של התוכנה.

• הוסף לסימניות
תודה! אבל זה עדיין לא הצליח לי אני אנסה לחקור את העיניין בעזרה של התוכנה
בכל אופן גמר חתימה טובה וצום קל....

• הוסף לסימניות
בעזרתה של תובנה, ובע"ה הצלחנו למצוא את הפיתרון ישנה לשונית לחלון של ה בצידו הימיני של החלון, לוחצים על האופציה make compound shape ואז החלון של ה expand מואר ורק כך הצורה הופכת להיות גוש אחד ורק לאחר מכן אפשר לעשות פייסט אינסייד. תובנה תודה רבה וגמר חתימה טובה לכל חברי פרוג :)  

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על ההשקעה

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לעשות פייסט אינסייד לאוביקט, בצורה כזו שהמסגרת, או הצבע של האוביקט ישארו ורק להכניס לתוכו משהו (למטה, לדוגמא) בפריהנד זה הלך, אבל כאן כל פעם נעלם האוביקט.

• הוסף לסימניות
אחרי שמכניסים את התמונה לצורה אפשר עם החץ הלבן לבחור רק את הצורה המקורית ולצבוע אותה ואז החלק שנשאר קודם לבן הוא יצבע, ובשאר- יראו את התמונה שהוכנסה,
לא יודעת למה עשו את הדרך עקומה כל כך...

• הוסף לסימניות
:(באמת חבל שהדרך עקומה..:(.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dn;454658:
האם יש אפשרות לעשות פייסט אינסייד לאוביקט, בצורה כזו שהמסגרת, או הצבע של האוביקט ישארו ורק להכניס לתוכו משהו (למטה, לדוגמא) בפריהנד זה הלך, אבל כאן כל פעם נעלם האוביקט.

למה לא להשתמש בmask??

• הוסף לסימניות
בעיקרון נראה לי שזה עבודת פוטו שופ, אבל אפשר גם באילוסטרייטור ע"י המאסק:

הופכים את האותיות לצורה כנ"ל, [משום מה ע"י הקליפינג מאסק לא הצלחתי לעשות את זה]

עושים מסכה על התמונה ומדביקים את הצורות [אותיות] מעל המסכה וצובעים בלבן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה