כללי באילוס או באינדי - צורה שווה על מסלול

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות ליצור מסלול מסויים לדוגמא בצורת גל כמו בתמונה
ועליו לסדר שווה בשווה מרובעים?
אני רוצה ליצור מסלול כזה ולשכפל אותו כמה פעמים לפי כמות התמונות,
ברור לי שאת החלפת התמונה בכל מרובע על המסלול אעשה ידנית אבל
אני רוצה שהרווח בין המרובעים על המסלול יהיה שווה
זה לצורך תמונת מחזור של ועד בישיבה גדולה עם 250 בחורים ולכן אני רוצה ליצור מסלול עם מקום לתמונות ורק להחליף תמונה כל פעם בלי להתעסק עם רווח שווה בין מרובע למרובע.
אודה לכל עזרה
חשוב לי מאוד!!!
תודה ותזכו למצוות!

קבצים מצורפים

• עע.png
    KB 199.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ובכל זאת???

• הוסף לסימניות
באינדיזיין: עושים צורה, לוחצים על SHIFT+T (הכלי שמאפשר לכתוב על צורה), ואז קליק על הצורה.
עכשיו ביכולתך להדביק תמונה על הצורה. תשכפלי את זה כמה שאת רוצה.
אחרי זה יש לך אפשרויות סידור שונות, בקליק ימיני, Type On a Path.

באילוסטרייטור זה כנראה יהיה יותר יפה (המרווחים וההתעגלות של התמונות),
אבל התוכנה כל כך מסורבלת שאני לא רוצה לדבר עליו.

קבצים מצורפים

• 800.jpg
    KB 105.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה לך
ניסיתי ולא יוצא לי כמו שלך.. עדיין לא הבנתי איך הגדרת שעל המסלול יבואו התמונות בתוך ריבועים הכוונה איך התוכנה יודעת שאני רוצה ריבועים ולא אלפסה למשל.. וגם שיבואו במרווחים שווים באיזה חלון?
מקווה מאוד שסברתי את עצמי טוב..

• הוסף לסימניות
התוכנה לא יודעת שום דבר. בחרתי תמונה. גזרתי. והדבקתי על המסלול.
הוא מתייחס לכל תמונה כמו טקסט. אפשר לסדר את המרווחים כמו טקסט + אפשרויות נוספות
כפי המצורף בתמונה לעיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה