כללי באילוס- בעיה עם פינות הקו

• הוסף לסימניות
לא זוכרת איך מטפלים בפינות הקטומות שנוצרו לי לאחר שנתתי סטרוק - קו לאות ש'
או איך מקטינים אותו אוביקט באותה פרופורציה שיעמוד אחד על השני בדיוק אבל מוקטן
מקווה שהובנתי, אני פשוט הסתבכתי עם ההדגשה בלבן של הש' במונוגרם
תודה רבה מאד למי שיוכל לעזור לי

קבצים מצורפים

• מונוגרם אי 4.jpg
    מונוגרם אי 4.jpg
    1.1 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי, אבל זה מאוד יפה

• הוסף לסימניות
אולי ככה זה יותר מובן

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    1.1 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
את מתכוונת לצלע הימנית דל האות ש' תגדילי את הבעיה לא רואים.
בכל מצב אם הבנתי אותך את יכולה לקחת את כלי הציפורן במינוס ולהוריד את הנקודות שלא צריך ואם תרצי לעגל את הפינות או להתעסק איתם תוכלי לפתוח חלונית STROKE
מקווה שעזרתי והבנתי אותך. מצורפות תמונות

קבצים מצורפים

• 2.PNG
    KB 20.1 · צפיות: 9
  • 1.PNG
    KB 5.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
את מתכוונת שהלבן מסתיר את השפיצים של הירוק?

• הוסף לסימניות
אוקי, את רוצה לחבר את הנקודות? אז זה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני מנסה לעשות מה שאומרים פה.
הלבן סגור היטב והשכבה שמתחתיה גם בסדר רק כשאני מעבה את הקו הוא לא שומר על צורתו השפיצית בסוף וזה הבעיה שלי!

• הוסף לסימניות
תודה רבה הצלחתי!!!!!

• הוסף לסימניות
כזה?

את רוצה להגיע למשהו כזה? או דומה?

קבצים מצורפים

• כזה.png
    KB 55.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בדיוק !
מה שהצלחתי שהפינות ניהיו קצת מעוגלות ולא שפיציות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה