כללי באילוס'

• הוסף לסימניות
איך אני מייצרת לב תלת מיימד
ולהכניס לתוכו עט?
כמו נוצה טבולה בדיו והלב צריך להיות כמו קופסא של דיו...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בבקשה תעזרו לי
זה דחוף לי קצת לאיזה עבודה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
3D את לא מכירה?

• הוסף לסימניות
מכירה, אך זה עשה לא כמו שציפיתי, אני רוצה שהפינות של הלב יהיה מעוגלות ולא ישרות, ניסיתי את כל האפשרויות, ראיתי שזה לא זה לכן שאלתי פה,
ואיך עושים שהעט יהיה בתוך כמו קופסת דיו....?

• הוסף לסימניות
יש לך איזה ציור או משהו? שאני אבין למה את מתכוונת?

• הוסף לסימניות
ב״ה

הכי פשוט זה להעלות צילום מסך או להעלות תמונה של הקובץ..

• הוסף לסימניות
אין לי,
הלב צריך להיות תלת מיימד (כמו קופסא של דיו)
ומתוכו יוצא עט (במקום נוצה)
הלב יוצא לא יפה בתלת מיימד ואני רוצה שיצא כך:

קבצים מצורפים

• הורד (163).jpg
    KB 6.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איך יוצרים אותו?
ניסיתי גם גרדיאנט מאש,
ואיך אעשה שהעט יוצא מתוכו,
כאילו העט בפנים?

• הוסף לסימניות
את יכולה למחוק את הקצה של העט (הצד הכותב) ואז אולי זה ייראה כאילו העט בפנים.
בקשר ללב- אני ניסיתי לעשות עם הemboss של
הפוטושופ. אולי זה יראה טוב, ותוכלי להעביר.

• הוסף לסימניות
לא ניתן לעשות מראה טבעי תלת מיימדי באילוס', אילוס' היא תוכנה וקטורית, ווקטור לא מגיע, ואפילו לא מתקרב לתמונה שצירפת.

לגבי העט שייראה שנכנס בתוך הלב, אחרי שיוצרים את הלב, או מורידים... שמים עליו אובייקט, שמקיף את כולו, מלבד המקום שאמור להיחתך, (להיכנס ללב), בוחרים את העט, ואת האובייקט שמעליו, ועושים מסיכה, (כמדומני ctrl 7 או shift ctrl 7)

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים,
אני אנסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;1830815:
לא ניתן לעשות מראה טבעי תלת מיימדי באילוס', אילוס' היא תוכנה וקטורית, ווקטור לא מגיע, ואפילו לא מתקרב לתמונה שצירפת.

לגבי העט שייראה שנכנס בתוך הלב, אחרי שיוצרים את הלב, או מורידים... שמים עליו אובייקט, שמקיף את כולו, מלבד המקום שאמור להיחתך, (להיכנס ללב), בוחרים את העט, ואת האובייקט שמעליו, ועושים מסיכה, (כמדומני ctrl 7 או shift ctrl 7)

משום מה אני לא מצליחה אני בוחרת את העט ואת האובייקט שמעליו ועושה את המסכה וכל העט נכנס לא האובייקט, ולא ההפך, מדוע?
זה לא אמור להיות כך...:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר כהן;1831078:
משום מה אני לא מצליחה אני בוחרת את העט ואת האובייקט שמעליו ועושה את המסכה וכל העט נכנס לא האובייקט, ולא ההפך, מדוע?
זה לא אמור להיות כך...:confused:

מה הבעיה צרי צורה מעל העט עד המקום שאמור להחתך תבחרי את הצורה והט ותעשי קונטרול 7

• הוסף לסימניות
הודעה זו חזרה על עצמה

• הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;1831093:
מה הבעיה צרי צורה מעל העט עד המקום שאמור להחתך תבחרי את הצורה והט ותעשי קונטרול 7

עשיתי כך וזה לא נותן והעט נעלם ומה שצריך לחתך נמצא בתוך העיגול,

עדין לא מצליחה, ניסיתי ולא הולך, משו מוזר קורה כאן....

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע מה הבעיה??????????? :confused::confused::confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה