- הוסף לסימניות
ליווי התפתחותי
לתינוקות, תמיכה להתפתחות תקינה- פעילות שעוזרת להתהפך/לזחול/לאכול /לישון טוב יותר.מה זה?
ליווי התפתחותי
לתינוקות, תמיכה להתפתחות תקינה- פעילות שעוזרת להתהפך/לזחול/לאכול /לישון טוב יותר.מה זה?
שאלנו על משרות אמיתיות שאתם מכירים ממקור ראשון.מזכירה "פתוחה". מטפלת לאנשים בכל מיני בעיות שאין להם זמן אליהם...
ארנונה, תשלומים וכו'(ע"ע הסיפור בהמודיע הצעיר)
שליחויות
מבררת בשידוכים
או יותר נכון -מעבירה סדנאות מוגנות- מאד מאד פופולרי......
במספרים 1, 4 ו- 5 את יכולה להגיד שאת מכירה ממידע אמין או מקור ראשון ואני אאמין לך. (ולא אתווכח על השאלה מיהו חרדי....) אבל תרשי לי להניח ש 2 ו- 3 חורגים מכללי האשכול.
- חברת כנסת,
- ראש עיריה.
- ראש ממשלה.
- ניהול בית הנשיא.
- עוזרת פרלמנטרית.
אפשר לשאול באיזה בנק את עובדת?כולן מוגדרות כעובדות בנק - שווה ביותר, דיבידנדים, בונוסים, מתנות לחגים.
חוץ מזה שכולן משרת אם ללא ימי שישי וללא חוה"מ (ויש גם הסעות מטעם הבנק.)
באישיאפשר לשאול באיזה בנק את עובדת?
ממש לא בהומור.אני מכירה מישהי שמתעסקת בתחום הזה-בתת תחום שלו.
וחלק מהמשרות פה נכתבות בהומור, לא?
לפתוח ראש ולנסות למצוא אפיקים יצירתיים.
אני אשמח אם תערכו הודעות שלא עונות על הכללים.אשכול לרעיונות אפשריים וקיימים בלבד, באלו מקצועות נשים חרדיות יכולות לעבוד.
תנאי השתתפות באשכול:
א. על בסיס הכרות אישית / ידע ממקור ראשון. ספרו על מקצוע ששמעתם אם אתם יודעים בודאות שזה קיים ואמין.
ב. רצוי ולא חובה - מה התנאים הנדרשים כדי לעבוד במקצוע: ידע נדרש? ניסיון קודם?
ג. אסור בתכלית האיסור - להסיט את הדיון לחוות דעת על המקצועות שצוינו: כן מתאים/לא מתאים, נורא ואיום מזניחים את הילדים/ השם ישמור אקדמיה. מזכירה שהדיון בנושאים הנ"ל אסור על פי חוקי פרוג. אם לא כן, הייתי מציעה לכל מי שמרגיש שחובת מחאה מעיקה על מצפונו לפתוח שרשור נפרד.
נכון, מדי פעם מקבלים משכורת.עוד עבודה-
כל ארגוני הקירוב למיניהן, לא הכל נעשה בהתנדבות
מתנצלת, בכנות.ממש לא בהומור.
תפחו אשכול בדיחות אם בא למישהו.
רואה לנכון להזכיר את כללי האשכול:
אני אשמח אם תערכו הודעות שלא עונות על הכללים.
100%.מתנצלת, בכנות.
@פרפר סגול את בחורה יצירתית!מבררת בשידוכים
וינגיט, מכללת שלם, מכללת צעד ראשון, שירלי ורדי, חוה שלהב ועוד.עיסוי תינוקות וליווי התפתחותי
לא יודעת איפה לומדים,
לגמרי!@גלבוע את באמת צריכה לעבוד בניהול אשכולות.
כמעט ולא קורה שאשכול עם אלפי צפיות ומאות תגובות (כמעט) ולא סוטה מייעודו.
כל הכבוד ותודה על היוזמה!
ניהול אשכולות שייך לתחום שנקרא "כלכלת מתנות" ולא מקבלים עליו תגמול כלכלי@גלבוע את באמת צריכה לעבוד בניהול אשכולות.
כמעט ולא קורה שאשכול עם אלפי צפיות ומאות תגובות (כמעט) ולא סוטה מייעודו.
כל הכבוד ותודה על היוזמה!
מצטרפת למודות.תודה, שימחת אותי ממש!
שמחה שהאשכול ממלא את ייעודו בעולם![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //