- הוסף לסימניות
כי באידיש יש משהו דומה. "איך חליש אויף דעם" במשמעות כמו: "אני משוגעת על זה". והעברה של זה לעברית זה עילג ברמות.
טוב, אני הולכת להיות חוקרת שפות. יש ביקוש?
קוראים לזה בלשן
רעיון
כי באידיש יש משהו דומה. "איך חליש אויף דעם" במשמעות כמו: "אני משוגעת על זה". והעברה של זה לעברית זה עילג ברמות.
טוב, אני הולכת להיות חוקרת שפות. יש ביקוש?
כל הבנקים רוצים או תואר או סטודנט לתואר.מחפשים הרבה גם בנקאים פרונטליים.
מה קרה לבנקים שהם לוקחים מכל הבא ליד?
פעם בלי תואר לא יכולת אפילו להסתכל על הזכוכית בכניסה
לוידת, אני רואה כמה בנקים באזור מגוריי שמחפשים כל הזמן בנקאים טלפוניים ופרונטליים.כל הבנקים רוצים או תואר או סטודנט לתואר.
המשרות זמניות ובחלק מהבנקים מועסקים ע"י חברת כח אדם
בנקאים טלפונים זה מוקד על כל המשתמע ובאמת לא צריך תוארלוידת, אני רואה כמה בנקים באזור מגוריי שמחפשים כל הזמן בנקאים טלפוניים ופרונטליים.
מקבלים גם ללא תואר ולא סטודנטים.
הם מבטיחים מעמד של עובדי בנק מהיום הראשון, ויש רק את ההגבלה של חמש שנים עבודה ללא תואר.
מה משמעות המונח 'קביעות' בבנק?
לעומת זאת, יש לי חברה שעובדת בלאומי ומבסוטה מאד מהשכר.
יש שם בונוסים גבוהים ואפשר לסגור שם משכורות יפות.
והם גם יכולים להפתיע פתאום עם מענקים (דוגמא קטנה מהחודשים האחרונים: וועד העובדים חתם איזשהו הסכם עם המנהלים ואחד מהתנאים שלו לתת מענק חד"פ של סכום באזור ה6000 ש"ח לכל עובד. ביום בהיר העובדים מקבלים סכום בלתי צפוי למשכורת)
הם גם מתגמלים מי שחונך בנקאים חדשים (בבנק הדואר תחלמו על תשלום...)
מהסיפורים שלה נשמע דווקא ממש מגרה.
אבל קחו בחשבון, זה שירות לקוחות לכל דבר.
לקוחות לפעמים יכולים להיות נוראיים. עד דמעות...
לפי דברייך זה לא מקצוע נכחד, אלא מקצוע שעבר אקדמיזציה, כמו עוד מקצועות נוספים.בנקאים טלפונים זה מוקד על כל המשתמע ובאמת לא צריך תואר
לבנקאי פרונטלי חוץ מבנק מסויים שמשלם מינימום כל הבנקים דורשים או תואר או סטודנט לתואר
קביעות זה שאסור לבנק לפטר אלא במקרים חריגים ובאישור של ועד העובדים
ומבחינת שכר ותנאים? יש הבדלים משמעותיים בין עובד עם קביעות לשאינו?קביעות זה שאסור לבנק לפטר אלא במקרים חריגים ובאישור של ועד העובדים
תלוי מאד באיזה בנק.הכל נכון. אבל זאת עבודה במשמרות כולל אחה"צ- ערב, ואת השיבוץ מקבלים רק בתחילת שבוע. לא יודעת כמה הגיוני לאמא לילדים
משרה בבנק ללא תואר זה בנקאות טלפונית קרי משרה מלאה.למה קריעה?
אפשר לעשות תואר במנהל עסקים, שנחשב לאחד התארים הקלים.
למי שיש תעודת הוראה במקרים מסוימים זה עשוי להסתכם בשלושה סמסטרים בלבד.
עבודה בבנק זו לא משרה תובענית, ויש גם משרות סטודנט.
זה לא כמו לעבוד בהייטק ולהשלים במקביל תואר במדעי המחשב, ששניהם תובעניים מאד.
רצה להיות מעצבת גרפית...תחום: פרסום
למשל: מעצב גרפי, משווק אינטרנט
שכר שעתי: 50 דולר
כולם נהנים (או סובלים) מהשכר הזה....כמובן, אלו מאיתנו שנמצאים בתחומים המוזכרים כאן יכולים להעיד שרק הקודקודים נהנים מהשכר המצויין כאן)
מזכירה את כללי האשכול:הלווווווווו,
מה קרה תרגעו חבר'ה
לא לשכח שהעבודה היא אמצעי ולא מטרה!
לא להיסחף....
המוטו שלנו זה בית של תורה במלא מובן המילה........
@גלבוע איך אני? תקחי אותי כמנהלת משנה לפורומים?ג. אסור בתכלית האיסור - להסיט את הדיון לחוות דעת על המקצועות שצוינו: כן מתאים/לא מתאים, נורא ואיום מזניחים את הילדים/ השם ישמור אקדמיה. מזכירה שהדיון בנושאים הנ"ל אסור על פי חוקי פרוג. אם לא כן, הייתי מציעה לכל מי שמרגיש שחובת מחאה מעיקה על מצפונו לפתוח שרשור נפרד.
לא קשורלפי דברייך זה לא מקצוע נכחד, אלא מקצוע שעבר אקדמיזציה, כמו עוד מקצועות נוספים.
תכנותשאלה לאלו שבתחום ההייטק:
האם יש מקצוע ממוקד שיש לו ביקוש, עדיין לא רווי, ואפשר ללמוד אותו בפחות משנה?
לדוגמא (אני זורקת בלי להבין בהייטק, נא לא להתקיף) איזה פיתוח אפליקציות מסוג מסוים, בדיקת תוכנה או אני לא יודעת מה
אפשר ללמוד את השפות הללו בחודש, אבל רק אם יש ידע מעמיק בתכנות.תכנות
Cobol/sql
אפשר ברעיון ללמוד בחודש, בשימוש בבנקים וחברות ביטוח, לא עתידה להעלם כנראה בזמן הקרוב.
לא בטוח, מי שבעניין יכול ללמוד לבד (אני מכיר כמה מתכנתים שלא למדו מעולם באופן פורמלי).אפשר ללמוד את השפות הללו בחודש, אבל רק אם יש ידע מעמיק בתכנות.
ללא הבנה תכנותית, אי אפשר לעבוד בהן רק על סמך ידיעת השפה עצמה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //