דרוש מידע באילו מקצועות נשים יכולות לעבוד?

מצב
הנושא נעול.
רק מנסה להבין.. התארים של האוניברסיטה הפתוחה שווים משהו? אפשר לעבוד איתם?
שווים בהחלט. אפשר לעבוד איתם, ואפשר להתקבל לתארים שניים איכותיים איתם (לא שאלת על זה, אבל ככה מודדים תואר בעולם...).
הם יותר טובים מתארים של מכללות.

נ.ב. אני כמעט בוגרת של האו"פ, אבל אני לא בהכרח ממליצה. זה תואר מעולה אבל קשה פרך. אם יש מכללה חרדית שמלמדת את מה שרוצים ללמוד, בדרך כלל עדיף - משיקולי פרקטיקה. לא משיקולי איכות. כי באיכות, אין השוואה, האו"פ לוקחת בענק. אבל בפרקטיקה :(.

מה זה תקופה? קבוצה אחת בהתחלה, אחת בסוף, ואחת בכלל הגיעו לסיור חוויתי... מה, היא תעבוד שעה?
נכון, צודקת.
אבל גם בשיעור שהוא ראשוני לגמרי לגמרי המדריך לא יושב על הסוס יותר מ5 ד' הסבר.
וה5 ד' הללו לא קריטיות, במיוחד שהוא לא דוהר או עושה קפיצות ראווה.

שווים בהחלט. אפשר לעבוד איתם, ואפשר להתקבל לתארים שניים איכותיים איתם (לא שאלת על זה, אבל ככה מודדים תואר בעולם...).
הם יותר טובים מתארים של מכללות.
וואו, עשית לי סדר בראש. תודה.
עד כה הבנתי שהתארים של האוניברסיטה הפתוחה נחשבים חפיפניקים ושקשה לעשות איתם משהו רציני אח"כ.. טוב לשמוע שאני טועה:)

וואו, עשית לי סדר בראש. תודה.
עד כה הבנתי שהתארים של האוניברסיטה הפתוחה נחשבים חפיפניקים ושקשה לעשות איתם משהו רציני אח"כ.. טוב לשמוע שאני טועה:)
הכי לא חפיפניק שבעולם :(

שום דבר לא מתאים לכל אחד, ולא צריך להתאים לכל אחד.
מטרת האשכול היתה לגוון. לא לייצר תלבושת אחידה.
יש תחומים שיכולים להתאים לאחוז גדול יותר באוכלוסיה ויש שפחות. בחינת קושי, עומק, ועוד פרמטרים.
אז פיסיקה גרעינית פחות

תשפכו על זה כל מה שאתן יודעות על זה. פליז.
אם מתאים לך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תעשי קורסים של מבוא למדעים, ומשם כבר תראי מה הכי מעניין ומתאים לך.
היתרון באו"פ שאפשר להתחיל בלי להיות בטוחים מה היעד הסופי.

אם מתאים לך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תעשי קורסים של מבוא למדעים, ומשם כבר תראי מה הכי מעניין ומתאים לך.
היתרון באו"פ שאפשר להתחיל בלי להיות בטוחים מה היעד הסופי.
אין לי מטרה ללמוד סתם, אני לא משועממת... :)

תשפכו על זה כל מה שאתן יודעות על זה. פליז.
שזה לא מעשי ללמוד בזה תואר ראשון ללא כל ידע בפיסיקה או הכרה של התחום. קחי קורס במכניקת קוונטים, או לפחות בפיסיקה קלאסית ואז תביני על מה אני מדברת
אה, ואין את זה באו"פ, כלומר באתר אין שום מידע על דבר כזה בכלל.

ואם מישהי מביאה מידע על משהו- בבקשה קודם לבדוק שהוא אכן נכון ורלוונטי

ואין בזה בכלל תואר ראשון
לא בארץ בכל אופן
בקיצור ידעתי על מה אני מדברת
פיסיקה גרעינית תחום קשה מאד לא מתאים לכל אחד בכללללללללל
יש תחומים שיכולים להתאים לאחוז גדול יותר באוכלוסיה ויש שפחות. בחינת קושי, עומק, ועוד פרמטרים.
אז פיסיקה גרעינית פחות

אין לי מטרה ללמוד סתם, אני לא משועממת... :)
מי דיבר על שעמום?
אם את משתוקקת כל כך להיכנס לתחום המדעים,
האוניברסיטה הפתוחה יכולה אכן לפתוח לך שער.

אבל, בהדגשה:
זה דרך שתצעדי בה די לבד.
בלי עוד עשרות חרדיות נוספות.

לגבי הנדסאי תעשיה וניהול
קיבלתי לםני חצי שנה את הפרסום הזה
(הנדסת תוכנה אני יודעת שנפתח, תעשיה וניהול אין לי מושג).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה