דרוש מידע באילו מקצועות נשים יכולות לעבוד?

מצב
הנושא נעול.
אני יותר בכיוון המחשבתי, מחקרי, הבנת?
אולי קלינאות תקשורת אולי. אבל ללמוד 4 שנים?
מחקר זה ריצה למחקרים ארוכים....
ארבע שנים זה נורמלי לגמרי לתואר ראשון.
ובהתחשב בעובדה שאת בוגרת מערכת חינוך חרדית, מן הסתם יש לך פער מהותי במדעים.
אולי את יכולה לשמור את זה כתחביב ולא כמקצוע?
למשל ללמוד פיזיקה להעשרה באתר של אשכולות?

אני יותר בכיוון המחשבתי, מחקרי, הבנת?
אולי קלינאות תקשורת אולי. אבל ללמוד 4 שנים?
קלינאות תקשורת אכן קרוב יותר.
הנושא הוא בדווקא לימודים מחשבתיים - מחקריים?
תמיד את יכולה להתקדם בכל תחום לתואר שני וכו'.
אבל לימודים מקיפים ורציניים אכן דורשים בד"כ כמה שנות לימוד.
מציעה לך לפתוח אשכול נפרד ולאתגר את הציבור במה שמעניין אותך.

איפה ובאלו תחומים אפשר לעבוד בזה?
מכירה מישהי שסיימה לימודים ומחפשת עבודה, היא די מגששת. נשמע שזה לא מקצוע ממש מוגדר.
בסמינר וולף היה מסלול כזה לפני שנים (12 בערך)
וסגרו אותו מיד כשבוגרות המחזור הראשון סיימו והתברר שאין להן במה לעבוד.
בסופו של דבר כמעט כולן עשו הסבה לתכנות - זה היה כשהשוק עוד לא היה מוצף במתכנתות חרדיות.

לא יודעת אם כתבו
אבל אפשר לעבוד בתור מורה לחוג גינון לילדים (גננית).
אפשר לעשות חוגים פרטיים ואפשר לעבוד בבתי ספר ובגנים.
זה קורס קצר של עמותת לשומרה ויש להם הדרכה ומערכים ותעודה.
ועכשיו את מזכירה לי שאפשר לעבוד גם בגננות, הקמה ותכנון גינות, אפשר ללמוד בכמה מקומות, צריך קודם להחליט אם הולכים על כיוון של גינון יותר קונבנציונלי או אקולוגי ואז להחליט איפה ללמוד

כן.
אבל מה רע בזה?
זה מקצוע שמי שאוהבת אותו ויש לה ראש לזה יכולה להתקדם איתו הלאה רחוק. להתפתח ממש.

ובדיוק המורה שלי סיימה תואר בביולוגיה (בנתה על תוכנית ארבע שנתית ללימודי רפואה ומחכה להתקבל) אז לבינתיים עוסקת בתחום של התרופות והמחקר במעבדות
זה לא תותים כמו שזה נשמע.
כדי להיות ברמה של חוקרת רצינית את צריכה לעבור דרך של עבודה בתפקידים פשוטים ו'שחורים', לשמוע הרבה פקודות ולעשות אותם.
כמו מתכנתת מתחילה.

נערך לאחרונה ב:
ובדיוק המורה שלי סיימה תואר בביולוגיה (בנתה על תוכנית ארבע שנתית ללימודי רפואה ומחכה להתקבל)
מסובך להתקבל לרפואה לתוכנית הארבע שנתית?
שווה לעשות תואר ראשון בהנחה שאח"כ הולכים ללמוד רפואה או שמלכתחילה הסיכויי קבלה נמוכים כמו למסלול רפואה רגיל? ואז מלכתחילה כבר הולכים ללמוד מקצוע אחר..

מסובך להתקבל לרפואה לתוכנית הארבע שנתית?
שווה לעשות תואר ראשון בהנחה שאח"כ הולכים ללמוד רפואה או שמלכתחילה הסיכויי קבלה נמוכים כמו למסלול רפואה רגיל?
כנראה שכן.
סטטיסטית בסוף כולם מתקבלים
השאלה אם בפעם הראשונה או בשלישית או חלילה בשישית...
וודאי שהרבה יותר קשה להתקבל למסלול רפואה מלכתחילה
במיוחד פה בארץ

מה שאני רואה הטרנד העכשווי זה כל היום לפתוח ירידים או קייטנות נשים וכל אחת מעלה את כל מה שהיא חושבת שהיא יודעת וכן כל מיני ובינרים מייעוץ זוגי ועד איך לחתל את הקטנים ונגמר באיך לכתוב קו''ח ואיך בכלל להתלבש וכ''ו

מה שאני רואה הטרנד העכשווי זה כל היום לפתוח ירידים או קייטנות נשים וכל אחת מעלה את כל מה שהיא חושבת שהיא יודעת וכן כל מיני ובינרים מייעוץ זוגי ועד איך לחתל את הקטנים ונגמר באיך לכתוב קו''ח ואיך בכלל להתלבש וכ''ו
יש אנשים שמשלמים כסף על שירות כזה?
נדמה לי שהרוב חינמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה