- הוסף לסימניות
לעשות מבחן תיל מוכתב מראש? למה?אגב, מבחן תיל עושים מטעם הרבה סמינרים. אולי אצלכן בסמינר גם, תבררי.
לעשות מבחן תיל מוכתב מראש? למה?אגב, מבחן תיל עושים מטעם הרבה סמינרים. אולי אצלכן בסמינר גם, תבררי.
בתיכון שלי לא עושים, ולפני שאני יודעת איזה מקצוע אני רוצה אין לי עניין להירשם לסמינר, ששם יש כאלו שעושים.אגב, מבחן תיל עושים מטעם הרבה סמינרים. אולי אצלכן בסמינר גם, תבררי.
היה לאחרונה אשכול על איך לבחור מקצוע.אם כבר מדברים על מקצועות, אני עכשיו בכיתה י"ב, הרישום לסמינרים מתחיל, ואין לי מושג מה אני רוצה ללמוד
הייתן ממליצות לעשות מבחן תיל? (יש איזשהו סמינר בי-ם שאפשר לעשות שם)
דפדפי בעמודים קודמים, הזכירו כמה (שכמובן לא נלמדים בסמינרים)ודבר אחרון:
מקצוע על בסיס המתמטיקה; יש עוד משהו מלבד מורה וקופאית?
אין לי מושג באמת... זה מה שידוע לי שיש בהרבה תיכונים.לעשות מבחן תיל מוכתב מראש? למה?
מורה-למתמטיקה (או לבדיקת מבחנים...)סליחה, אבל למה מורה וקופאית זה על בסיס המתמטיקה?
לגבי ראיית חשבון, מכירה אישית כמה כאלו. מקצוע דורש מאד ולא מתגמל באותו יחס. הלימודים קשים מאד מאד. העבודה פחות.
למה לא תלכי לתכנות?
יש לי חברה שכרגע בשנה שניה בלימודי ראיית חשבון.יש כאן רואת חשבון / מישהי שמכירה אישית רואת חשבון?
הבנתי שאין קשר בין ראיית חשבון למתמטיקה, אלא יותר להבנת הנקרא. זה נכון?
ודבר אחרון:
מקצוע על בסיס המתמטיקה; יש עוד משהו מלבד מורה וקופאית?
תודה מראש.
אני חושבת ששום מקצוע לא צריך להתאים לכל אמא חרדית, אלא למי שעובדת בו, ולה בלבד.רוב מה שעלו כאן לא רלוונטי לגבי כמעט כל אם חרדית.
ואל תגידו לי שזה פינוק/מקובעות.
איך אמא יכולה להיות טייסת? חובשת שרצה לכל קריאה?
מבחן תיל במסגרת הסמינר בודק רק התאמה למקצועות הנלמדים בסמינר. אם ממילא רוצים ללמוד שם, סבבה.אגב, מבחן תיל עושים מטעם הרבה סמינרים. אולי אצלכן בסמינר גם, תבררי.
במתמטיקה לא לומדים חיבור וחיסור....קופאית-בתנאי שהקופה מתקלקלת...
בסמינר לא לומדים מסלול מתמטיקה.ואם את בכיוון של המתמטיקה,
אז סטטיסטית, רב הבוגרות של מסלול מתמטיקה בקושי מוצאות עבודה ספציפית למקצוע זה
בעיקר לא כמורות לבגרויות, ובעיקר בעיקר כשקוקו לראשן
דפדפי בעמודים קודמים, הזכירו כמה (שכמובן לא נלמדים בסמינרים)
אין מצב שאני מדפדפת בכל העמ' עכשיו, אתן זוכרות משהו במקרה?יש לי חברה שכרגע בשנה שניה בלימודי ראיית חשבון.
לפי איך שזה נשמע ממנה, דורש גם וגם.
(רק זה לא פונקציה כי היא רק בשנה שניה)
אם תרפרפי קצת בדפים קודמים, נתנו הסבר להמשך עבודה במתמטיקה חוצ-מהוראה.
(מדעי הנתונים, למידת מכונה)
ואם את בכיוון של המתמטיקה,
אז סטטיסטית, רב הבוגרות של מסלול מתמטיקה בקושי מוצאות עבודה ספציפית למקצוע זה
בעיקר לא כמורות לבגרויות, ובעיקר בעיקר כשקוקו לראשן![]()
זה לא נאמר בשבילי אבל מרגישה צורך להגיבעזבי את השאלה התיאורטית מה מתאים ל'אמא חרדית', ותבדקי מה מתאים לך.
זה לא יותר מארבע עמודים אחורה.אין מצב שאני מדפדפת בכל העמ' עכשיו, אתן זוכרות משהו במקרה?
ו @שירבירשירי , הסטטיסטיקה היא מחברותייך בלבד?
כי אני מתפללת שבס"ד לא אסיים וקוקו לראשי.
והבנתי שמורה למתמטיקה יכולה לקבל לחודש בין 12,000 ל-15,000, גם בחרדי.
והבנתי שמורה למתמטיקה יכולה לקבל לחודש בין 12,000 ל-15,000, גם בחרדי.
תראי לי אותן...והבנתי שמורה למתמטיקה יכולה לקבל לחודש בין 12,000 ל-15,000, גם בחרדי.
בהחלט.בסמינר לא לומדים מסלול מתמטיקה.
לומדים מסלול בהוראת מתמטיקה. מה שכתבו פה באשכול על שימוש של מתמטיקה בעולם הטכנולוגיה זה לכאלו שלמדו תואר במתמטיקה.
אני תוהה, לאן זה נעלם כל חודש??הבנתי שמורה למתמטיקה יכולה לקבל לחודש בין 12,000 ל-15,000, גם בחרדי
ברור ונכון. שימי לב לכותרת האשכול. אולי תגידי: מה, את לא יכולה לעבוד בסבלות? סבלות זה לא עבודה גברית. תבדקי אם היא מתאימה לך אישית.אני חושבת ששום מקצוע לא צריך להתאים לכל אמא חרדית, אלא למי שעובדת בו, ולה בלבד.
במקרה יצא לי לשמוע איך מסתדרת אמא טייסת. במכלול נתונים מאד ספציפי, לה זה מתאים.
זה לא אומר שמחר אני ממליצה על פתיחת מסלול כזה בסמינר בנות אלישבע...
עזבי את השאלה התיאורטית מה מתאים ל'אמא חרדית', ותבדקי מה מתאים לך.
החיים לא מסתיימים בגיל 20, הם רק מתחילים אז.שעיקר הבעיה שלא מדברים ככה בגילאים המוקדמים של בחירת מקצוע מתאים.
את לא צודקת, כי אני כן רוצה בית של תורה, לכן התחלתי לפקפק גם בראיית חשבון. בחיים (אפילו בתחילת שנה...) אם רק היית מעיזה להצמיד לי את התואר מורה הייתי שולחת כמה גנגסטרים להראות לך את הכיוון...אני חושבת ששום מקצוע לא צריך להתאים לכל אמא חרדית, אלא למי שעובדת בו, ולה בלבד.
במקרה יצא לי לשמוע איך מסתדרת אמא טייסת. במכלול נתונים מאד ספציפי, לה זה מתאים.
זה לא אומר שמחר אני ממליצה על פתיחת מסלול כזה בסמינר בנות אלישבע...
עזבי את השאלה התיאורטית מה מתאים ל'אמא חרדית', ותבדקי מה מתאים לך.
נדמה לי שאת לא מדמיינת כמה עולה לגדל משפחה.....אני תוהה, לאן זה נעלם כל חודש??![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //