דרוש מידע באילו מקצועות נשים יכולות לעבוד?

מצב
הנושא נעול.
החיים לא מסתיימים בגיל 20, הם רק מתחילים אז.
ובעולם של היום לא בוחרים מקצוע אחד לכל החיים....
אני חושבת שכל היוד-בתיות יכולות להוריד קצת לחץ.
כן להשקיע מחשבה ותשומת לב בבחירה, אבל לא לחשוב שזה החלטה גורלית שאין ממנה חזרה.
ממשיכים בס"ד להתפתח ללמוד ולצמוח כל החיים.
הכל הכל נכון
רק לפעמים חבל על הכסף של ההורים. רק זה.

את לא צודקת, כי אני כן רוצה בית של תורה, לכן התחלתי לפקפק גם בראיית חשבון. בחיים (אפילו בתחילת שנה...) אם רק היית מעיזה להצמיד לי את התואר מורה הייתי שולחת כמה גנגסטרים להראות לך את הכיוון...
לכן אני רוצה אם כבר מורה למתמטיקה (הרע במיעוטו-דקדוק), גיל קטן ממש לא מתאים לי, ואין לי סבלנות להיות מחנכת, עם כל הרגשי והתשומי של בנות העשרה...
דווקא הוכחת שאני כן צודקת.
הבאת מכלול שיקולים שהוא אינדיבידואלי לך: שאיפות, רצונות, אופי אישי. קוקטייל מאד ספציפי.

את לא צודקת, כי אני כן רוצה בית של תורה, לכן התחלתי לפקפק גם בראיית חשבון. בחיים (אפילו בתחילת שנה...) אם רק היית מעיזה להצמיד לי את התואר מורה הייתי שולחת כמה גנגסטרים להראות לך את הכיוון...
לכן אני רוצה אם כבר מורה למתמטיקה (הרע במיעוטו-דקדוק), גיל קטן ממש לא מתאים לי, ואין לי סבלנות להיות מחנכת, עם כל הרגשי והתשומי של בנות העשרה...
בובהלה, את יכולה ללמוד מה שאת רוצה בתוך ההוראה המדוברת.
כשתגיעי לבית הספר והמנהלת תשבץ אותך בשיעור ציור כיתה ב', את תעשי את זה כמו תלמידה צייתנית.

ברור ונכון. שימי לב לכותרת האשכול. אולי תגידי: מה, את לא יכולה לעבוד בסבלות? סבלות זה לא עבודה גברית. תבדקי אם היא מתאימה לך אישית.

את צודקת, אבל אני מבקשת רעיונות הגיוניים. להיות טייסת כרגע לא הגיוני לי. (למרות שזה העלה לי את הרוק כבר כששמעתי על זה מזמן.)
אני חושבת שאת הרעיונות את צריכה להביא, לא לחכות שיביאו לך אותם.

תוסיפו חרדיות, כי כיום ל"ע הכניסו לנשים הכל...
הפורום הזה הוא חרדי בעיקרו.
אם בתוך המסגרת הזו יש דברים שלא מתאימים לך (גם לי יש כאלו, אל דאגה.)
את פשוט לא חייבת להתייחס אליהם. :)

הכל הכל נכון
רק לפעמים חבל על הכסף של ההורים. רק זה.
אמרתי, לבחור מקצוע שנכון בנקודה הרלוונטית.
איתו להיכנס לשוק העבודה.
משם - אפשר תמיד לגדול.
נ.ב. ההורים שלי שילמו עלי לימודי גרפיקה. באמת עבדתי בזה.
משם התפתחתי שלב אחרי שלב עד שהגעתי לעולם של עמותות ('מגזר שלישי' בשפה מקצועית).
ההשקעה שלהם נשאה פרי, ברוך ה'.

בובהלה, את יכולה ללמוד מה שאת רוצה בתוך ההוראה המדוברת.
כשתגיעי לבית הספר והמנהלת תשבץ אותך בשיעור ציור כיתה ב', את תעשי את זה כמו תלמידה צייתנית.
לכתחילה לא אכנס ליסודי. אני מרחמת על התלמידות...

לכתחילה לא אכנס ליסודי. אני מרחמת על התלמידות...
אוי נו. איפה תעבדי?
תגיעי לסמינר. יזרקו אותך לשעתיים מילוי מקום. תלמדי אותן היסטוריה. העמותה שמנהלת אותו תיקלע לקשיים. תחכי למשכורת עד בוש.

יודעת מה? בטח. את תהיה מורה למתמטיקה במשרה מלאה, תרוויחי 12,000 לחודש, רק בסמינרים הכי חרדיים. ברור.

אוי נו. איפה תעבדי?
תגיעי לסמינר. יזרקו אותך לשעתיים מילוי מקום. תלמדי אותן היסטוריה. העמותה שמנהלת אותו תיקלע לקשיים. תחכי למשכורת עד בוש.

יודעת מה? בטח. את תהיה מורה למתמטיקה במשרה מלאה, תרוויחי 12,000 לחודש, רק בסמינרים הכי חרדיים. ברור.
אה, וביסודי אני אכנס ישר לקביעות??? לא ידעתי...

אוי נו. איפה תעבדי?

ציני או מרמור

בסיעתא דשמיא

דוקא שמעתי שאחות בטיפת חלב
זה לא לימודים קשים.
הן לא לומדות כמו אחות רגילה
אלא את המבוא ועוד קצת
כי זה מה שהן צריכות.

וכן, שזה דוקא מקצוע מבוקש
והלוואי שיהיו שם רק חרדיות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה