נכתב ע"י חננוש;888665:בוקר טוב!
הגיעה שיכחה לעולם - - -
ואני לא זוכרת איך מעגנים תמונה באינדזיין....
מישהו יכול לענות לי לדבר פשוט שכזה??
תודה,
וכיון שזה תוקע לי עבודה - אנא אם אפשר בדחיפות!
1. אחרי מעשה אפשר עדין לעשות עיגון לתמונה?נכתב ע"י eliezer;888668:תגזרי, תכנסי לטקסט, תדביקי
ובcs6 יש סמל מעין עוגן למעלה בצד, לחצי עם החץ השחור עליו ותגררי את העכבר למקום הרצוי.
מה פירוש אחר מעשה?נכתב ע"י חננוש;888689:1. אחרי מעשה אפשר עדין לעשות עיגון לתמונה?
אפשר עדין לעשות ctrl c
ולעמוד על תיבת הטקסט ו- ctrl v?
כי עשיתי את זה ולא רואה לתמונה סמל למעלה של עוגן.
2. איך מוזזים את האוביקט המעוגן?
אני רואה שיש מסביבו מסגרת כחולה שלא נותנת לי תזוזה,
ובלחיצה כפולה עם ctrl מגיעה לי מסגרת חומה - ואז אני מצליחה להזיז חופשי את התמונה
אבל רק בתוך תיבה הכחולה. ומה שיוצא- נחתך.
באיזה צורה אפשר להזיז שלא תחתך התמונה?
מקוה שלא יהיו עוד שאלות של בורות, רק לא נגעתי בתוכנה שנים...
תודה לכולם
![]()
נכתב ע"י רעות כהנא;888703:אני מנסה גם את הנאמר...
לא הבנתי, לאן לחתוך ולהדביק, לתוך התיבת טקסט? לא מצליחה...
ואין לי cs6/
אחרי מעשה אני מבינה שהכוונה- אחרי שכבר הביאו תמונה,
אפשר להפוך אותה למעוגנת?
נכתב ע"י eliezer;888707:כן בהחלט. (אם היא לא נעולה, אם כן בעכבר ימני בחרי משהו שנשמע כמו אןלוק)
בחרי אותה עם החץ השחור. גזרי. עם כלי הטקסט עמדי במקום הרצוי. הדביקי.
נכתב ע"י רעות כהנא;888738:הסתבכתי בבעיות של אחרים... (חנוש...)
אבל זה ממש משמים כי אני באותו בוץ,
העליתי תצלום
תודה רבה!!נכתב ע"י eliezer;888765:אינני מצליח לראות משהו מועיל. אז רק אכתוב שוב את התהליך, אולי משהו נשמט לכן בדרך.
מצרכים:
א. תיבת טקסט אליה רוצים לעגן. לא נעולה.
ב. אוביקט לא נעול.
בחרו עם החץ השחור את האוביקט וגיזרו אותו.
עיברו לכלי הטקסט, הכנסו לתיבת הטקסט,למקום הרצוי. לחצו הדבק.
אחר כך בתפריט ניתן לערוך את אפשרויות האויבקט.
נכתב ע"י eliezer;888668:תגזרי, תכנסי לטקסט, תדביקי
ובcs6 יש סמל מעין עוגן למעלה בצד, לחצי עם החץ השחור עליו ותגררי את העכבר למקום הרצוי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים