כללי באינדזיין

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעמד טקסטים בהם מופיעים בכותרות שטרודלים לחיפוש והחלפה לסגנון פסקה.
עם זה כמובן הסתדרתי.
אבל מופיעים בטקסט הרץ שטרודלים לפני ואחרי מילה שאמורה להיות מודגשת
אני רוצה לעשות סריקה על כל הרץ שתזהה את המילים האלה תהפוך לסגנון תו מודגש ותוריד את השטרודלים ,
איך אני עושה את זה?

דוגמה- לראות את עצמו @1חשוב @2 בעיני עצמו ובעיני הבריות.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
\@1.+?\@2

• הוסף לסימניות
תודה !!!
אבל איך גורמים באותה הזדמנות לשטרודלים להעלם?

• הוסף לסימניות
אחרי שתסיימי להריץ את החיפוש הקודם,
תחפשי את כל ה@1
תחליפי ב: כלום.

וכך הלאה לכל הקודים.

• הוסף לסימניות
אפשר גם באותו חיפוש. מתאים רק אחרי שקצת מבינים מה זה עושה ויש בטחון שאם משהו מתפקשש שיהא אפש רלהחזיר את זה אחרי זה.
(\@1)(.+?)(\@2)
להחיל סגנון תו ולהחליף ב$2

ואגב אם הכל מספרים אז אפשר לעשות \@\d\d
זה אומר שטורלד מספר מספר

• הוסף לסימניות
יש לי סקריפט ב100 ש"ח שנועד לעצב אוטומטית לפי טבלה של קודים מעין אלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה