כללי באינדזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות שכשאלחץ אנטר תיווצר פסקא חדשה (על כל המשתמע מכך) אבל שהיא תשאר באותה שורה במקום לרדת? (כמובן שלא אכפת לי לעשות עוד פעולה לאחר האנטר)

דמיונות ?

• הוסף לסימניות
דמיונות

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת ?
אנחנו אנשים יצירתיים סה״כ...

• הוסף לסימניות
דבר כזה סותר את הנחות היסוד של פסקה, ואחת מהם היא שכל פסקה היא בשורה חדשה. כמו שלא יתכנו שני סגנונות פסקה באותה פסקה.
אבל - מה אתה בדיוק צריך, אולי אפשר לסדר משהו. עם זה קשור לעיצובים תוך פסקתיים, אולי אפשר לסדר משהו עם גרפ וסגנונות תו

• הוסף לסימניות
יתכן שבהקשר לסוגיא הנידונה כאן תמצא משהו

אני חושב שלגבי הערות שוליים יש איזה דרך לעשות את זה

ואם כן זה יכול לעזור גם לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2408808:
דבר כזה סותר את הנחות היסוד של פסקה, ואחת מהם היא שכל פסקה היא בשורה חדשה. כמו שלא יתכנו שני סגנונות פסקה באותה פסקה.
אבל - מה אתה בדיוק צריך, אולי אפשר לסדר משהו. עם זה קשור לעיצובים תוך פסקתיים, אולי אפשר לסדר משהו עם גרפ וסגנונות תו

אני צריך למספר את הפסקאות (ע״י סגנון פסקא למשל) אבל שיהיו רצופים ולא שורה אחרי שורה.

יש לציין שזו פסקא רגילה ולא הערות שוליים

• הוסף לסימניות
תעשה leading של 0 לשורה הראשונה.

או שתשתמש ב-FrameMaker ששם יש את האפשרות הזאת בצורה אמיתית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;2408855:
תעשה leading של 0 לשורה הראשונה.

או שתשתמש ב-FrameMaker ששם יש את האפשרות הזאת בצורה אמיתית.

לא הבנתי איך לידינג יעזור? זה יהיה אחד על השני... וframemaker זו תוכנה שונה עד כמה שידוע לי וזה לא בא בחשבון

• הוסף לסימניות
יש לי סקריפט לכזה דבר, . תסתכל שם בסרטון ובמקום שמות הפרשיות תוכל להזין מספור. או כל דבר אחר שאתה רוצה.

אתה עושה את הכל כגוש אחד ומפריד על ידי סימן ידוע, נניח #, ונותן לו סגנון תו. והשאר הסטוריה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;2408920:
לא הבנתי איך לידינג יעזור? זה יהיה אחד על השני...

אז תוסיף גם טאב או הזחה מתאימה. ביקצור, כמו הסקריפט של קהארל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה