כללי באינדזין

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב באינדזין טקסט בשתי טורים
ושהכותרות יהיו באמצע שתי הטורים
מקווה שאני מובנת...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
Span Columns או Split Columns.
יש את זה בסרגל למעלה, ובתוך סגנון הפסקה.
לא מצאת? חפשי בפרוג. יש בערך 300 אשכולות על הנושא הזה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1572643:
Span Columns או Split Columns.

לא ממליץ בכלל על זה
זה מכביד את אינדיזיין באופן מטורף, מנסיוני המר
הפיתרון שאני עשיתי, זה לעבוד על מסטר נפרד שיש שתי תיבות טקסט אחד עם טור אחד והשני עם שתי טורים

• הוסף לסימניות
אם לא משתמשים ב-balance columns זה איכשהו עובר אולי. אבל אפשר גם לעצב בשתי טורים בלי ה-span columns, ולהפעיל את זה רק בסוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1572675:
לא ממליץ בכלל על זה
הפיתרון שאני עשיתי, זה לעבוד על מסטר נפרד שיש שתי תיבות טקסט אחד עם טור אחד והשני עם שתי טורים

אמת שזה מכביד בצורה נוראה
ומה תעשה עם חלק באותו עמוד צריך טור אחד וחלק שני טורים

• הוסף לסימניות
ברור שמקצוען עובד ידני :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1572675:
לא ממליץ בכלל על זה

מעניין שלי הוא אף פעם לא מכביד...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה הטורים שלי הפוכים ?
הטקסט מתחיל מהטור השמאלי

• הוסף לסימניות
קפצת על האשכול?
לחץ על הלחצן מימין לשמאל בחלונית הסטורי

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה , כן , קפצתי על האשכול..
מה זה 'סטורי' בעברית ? , באיזה חלון ? איך זה נקרא ?

• הוסף לסימניות
כתבה

• הוסף לסימניות
אוקי, מצאתי ,
בעברית זה נקרא 'כתבה'
אבל כשהמסמכים סגורים הו אלא נותן אפשרות לשנות את ההגדרה מימין לשמאל

• הוסף לסימניות
תודה, שיניתי את ההגדרות,
אבל הוא עדיין נותן סימן של אובר סט לסגנון האובייקט, (לא נורא..)
שאלה נוספת, איך מסדרים את כיוון החץ שהוא הפוך אצלי, מימין לשמאל - משמאל לימין, אני מתכוון לטקסט שעוברים עליו עם הסמן של המקלדת והוא הפוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה