כללי באינדיזיין, איך מתאמים אות ראשונה בפרק שתהיה גדולה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להגדיל את האות הראשונה בתחילת כל פרק, איך אני עושה זאת שזה יהיה בתחילת פרק ולא בתחילת כל פסקה?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך עושים בסגנון מקונן, אבל הנה בדרך אחרת:
אחרי סיום העימוד - חיפוש סגנון כותרת פרק, שתילת קוד אחריו, חיפוש הקוד+סימון פיסקה והחלפתם זה בזה (כדי להוריד את הקוד לשורה הבאה), חיפוש הקוד+אות אחת ונתינת סגנון תו רצוי, מחיקת הקוד.
בטח יש גם דרך יותר קצרה אבל אני לא מכיר אותה.

• הוסף לסימניות
תודה.

• הוסף לסימניות
אני עושה במקרים כאלו 2 סגנונות פסקה-
1) רץ פסקה ראשונה
2) רץ רגיל
הרץ הרגיל בנוי על הרץ פסקה ראשונה אבל עם כמה הבדלים בניהם - אחד מהם זה שבפסקה הראשונה יש אות גדולה.
אני מבקשת באפשרויות הפסקה שהרץ הרגיל יהיה ה-next style של הפסקה הראשונה.
ואז, אני בוחרת כל פרק, כתבה או מה שזה ובלחצן ימני בוחרת באפשרות Apply ratz piska rishona then next style".

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבוע בהגדרות סגנון, אחרי איזה סגנון הוא יחול אוטומטית.

אז פשוט תגדירי שיחול אחרי כל כותרת של פרק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקי;1013214:
אני עושה במקרים כאלו 2 סגנונות פסקה-
1) רץ פסקה ראשונה
2) רץ רגיל
הרץ הרגיל בנוי על הרץ פסקה ראשונה אבל עם כמה הבדלים בניהם - אחד מהם זה שבפסקה הראשונה יש אות גדולה.
אני מבקשת באפשרויות הפסקה שהרץ הרגיל יהיה ה-next style של הפסקה הראשונה.
ואז, אני בוחרת כל פרק, כתבה או מה שזה ובלחצן ימני בוחרת באפשרות Apply ratz piska rishona then next style".

יש סקריפט לזה מאד מומלץ, שמאפשר לבחור איזה סגנון שבא אחרי סגנון מסוים, ישתנה לסגנון אחר.

של אריאל וו, מהפורום. יש לו אתר שמוכר שם. כ40 ש"ח.

אני משתמש כמעט בכל עבודה כמה פעמים

• הוסף לסימניות
תודה אנסה לפי ההצעות פה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה