כללי באינדיזיין- איך עושים מספור רץ

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות מספור של טפסים באינדיזיין.
מדובר בטפסים שמתחילים במס' גבוה, למשל החל מ230 ומכאן והלאה צריכים לרוץ לפי סדר.
איך אני יכולה להגדיר באינדיזיין מספור שיתחיל ממספר שאני מזינה?
תודה רבה מראש לעונים.
מקווה שהייתי מובנת.

• הוסף לסימניות
הגדרות סגנון פסקה, מספור.
ברגע שהגדרת מספר לסגנון, אפשר לעשות אנטרים (או רווח אנטר, לשכפל ולהריץ).
אפשר גם לשים במאסטר, ו'לנתק' אותם. חפש בפרוג, דיברו על זה הרבה.

• הוסף לסימניות
אני מעונינת להתחיל את מספור העמודים ממספר גבוה (לדוגמא 240).
הסבירו לי לעשות את זה באמצעות :
numbering section או משהו כזה.
איפה זה והאם זה באמת יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
תעמדי על הדף שמשם את רוצה להתחיל

לחצי על החץ הקטן שמעל עמ' 1 בחלונית הpage

וב start pege..... תרשמי את המס'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;767316:
תעמדי על הדף שמשם את רוצה להתחיל

לחצי על החץ הקטן שמעל עמ' 1 בחלונית הpage

וב start pege..... תרשמי את המס'

תודה רבה גדולה, באמת זו היתה כוונתי...

תודה גם לונתנו10.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה