כללי באינדיזיין, בחיפוש מילים עבריות בטקסט אנגלי

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט אנגלי שייבאתי לתוך אינדיזיין והוא מוגדר כסגנון פסקה text ratz.
בתוך הטקסט יש לי מילים ואותיות בעברית, שאני צריכה להכיל עליהם סגנון אות עברי, כי הם כרגע הפוכות.

האם יש דרך למצוא את כל המילים האלה בפעם אחת, בחיפוש כלשהו? כי אני לא יודעת איך להגדיר לו אותיות בחיפוש כשגם לאותיות העבריות יש הגדרת פסקה של text ratz.
איך אני מבודדת את האותיות/מילים העבריות שלא אצטרך לעבור מילה מילה?
מדובר ב- 600 עמ'

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני מגדירה לו למטה סגנון פסקה באנגלית, ובגרפ שמה את הביטוי הזה?

• הוסף לסימניות
אם האותיות הפוכות- אפשר להגדיר בסגנון (הרץ), בכרטסת middle east character- בcharacter direction-את default
ואז האנגלית והעברית מסתדרות ביחד אוטומטי.

אבל אם ברצונך לבודד את האותיות העבריות כדי לתת להן סגנון משלהן בסוג הפונט וכו', אז כדברי שלמה, ולתת ביטוי גרפ זה בסגנון- בכרטסת גרפ סטייל או בחיפוש גרפ, ולהחליף בסגנון character לאותיות.

• הוסף לסימניות
כיווני מלל אמורים להתאים את עצמם לבד, ע"י הגדרת כיוון טקסט בפסקא כברירת מחדל ולא שמאל לימין.

הגרפ שהצעתי מתאים להגדלת הטקסט או החלפת גופן.
סורי שלא הבנתי מה כוונתכם.

• הוסף לסימניות
באמת לא יודעת למה לא חשבתי על זה לבד.
תודה רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה