תרשה לי להוסיף סימן שאלה.נכתב ע"י חיטובים;712157:1. יוצרים סגנון תו עם העיצוב הרצוי.
2. בסגנון הפיסקה מגדירים סגנון GREP עם הנוסחה הבאה, ועם סגנון התו הנ"ל:
קוד:\(.+?\)
נכתב ע"י קרש;712527:תרשה לי להוסיף סימן שאלה.
נכתב ע"י קרש;712527:תרשה לי להוסיף סימן שאלה.
נכתב ע"י כוכב103;712529:אם כבר שאלו:
אפשר הסבר ללקויי למידה?
נכתב ע"י sari tuk;712983:תודה רבה לכל העונים,
האינטרנט לא פעל אתמול כך שרק עכשיו יש לי אפשרות להגיב.
השתמשתי בעצה אך באמת זה הקטין לי בחלק מהטקסט מקומות נוספים שממש לא קשורים,
למשל כל הטקסט הבא התקטן ביחד עם הסוגריים , מישהו יודע להסביר מה בקוד גרם לכך?
(שמות י"ד, כ"ג). ז"א אלו אשר ניצלו בברד מפני ששמעו לדבר משה, אח"כ כבר לא החזיקו מעמד. שִׂנאתם ורצונם להרע לישראל קלקלו את השורה, והם העמידו את סוסיהם לרשות פרעה, כדי שירדוף אחר בני ישראל. כפי שאמר משה: "ואתה ועבדיך ידעתי כי טרם תיראון מפני ה' אלֹקים" (שמות ט', ל')
כמו כן לגבי שאלתי השניה האם יש קוד למציאת הציטוטים כדי שאוכל גם אותם לשנות?
תודה רבה לכל המסבירים.
כמו שתיקנת את עצמך, אכן יש צורך להפוך את הנוסחה לLazy (דהיינו עצלנות - הסימן שאלה), אחרת הוא נשאר על Greedy שזה הברירת מחדל שלו, ללכת עד הסוף ולחפש את הסוגר האחרון.נכתב ע"י eliezer;712714:לפי הקוד השני לא יסומנו הסוגריים הגדולים יותר. ויש לתקן ידנית.
\([^(]+?\)
\([^)]+?\)(([^(]+)\))?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים