כללי באינדיזיין - בעניין מיזוג דואר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;2042099:
בעצם אני צריכה להגדיר לו שכל שורה ראשונה יהפוך אותה לבולד,
ושורה שלישית (ואחרונה) ידגיש בקו תחתי.
איך אני עושה את זה?
בבקשה עזרה מהמומחים.
זה דחוף :mad:

כל השורות באותה פיסקה ומופרדות בשבירת שורה?
אם כן זה קל מאד עם סגנון מקונן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2042117:
כל השורות באותה פיסקה ומופרדות בשבירת שורה?
אם כן זה קל מאד עם סגנון מקונן

העליתי עכשיו דוגמא.
כן, הכל בפיסקה אחת ומופרד בשורה.

• הוסף לסימניות
1. תעשי סגנון תו בולד וסגנון תו קו תחתי
2. בסגנון מקונן בתחתית החלון יש סגנון מקונן לפי שורה. תחילי את הבולד על השורה הראשונה
3. None על השורה השנייה
4. קו תחתי על השורה השלישית

בערך 10 שניות לבצע מ1-4 והכל מסתדר

• הוסף לסימניות
1. תעשי סגנון תו בולד וסגנון תו קו תחתי
2. בסגנון מקונן בתחתית החלון יש סגנון מקונן לפי שורה. תחילי את הבולד על השורה הראשונה
3. None על השורה השנייה
4. קו תחתי על השורה השלישית

בערך 10 שניות לבצע מ1-4 והכל מסתדר

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 96.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הסתדר לי
תודה רבה!!!!
רק בעיה קטנטונת --
את השורה השניה סימנתי ב none
והוא מגדיר לי כמו השורה השלישית

• הוסף לסימניות
לפי התמונה שהעלית לא הגדרת שורה שניה

• הוסף לסימניות
אח"כ הגדרתי
והוא עדיין מסמן לי את השורה כמו השורה השלישית,
אז עשיתי לו סטייל נפרד וזה גם לא עוזר.
אולי יש בעיה במעבר שורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה