כללי באינדיזיין - גרשיים משובשות

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 82.9 · צפיות: 13
  • לכידה2.JPG
    לכידה2.JPG
    KB 39.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
edit> preferences< type
ושלא יהיה וי על השורה שצירפתי לך כאן.
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 21.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ניסיתי את זה קודם, זה לא עובד
כנראה יש בעיה אחרת

• הוסף לסימניות
נראה לי שהבעיה קשורה ל GLYPHS
הם לא קיימים בפונט, ואני צריכה להוסיף גרש גרש מתוך חלונית ה GLYPHS
איך אני עושה שזה יהיה אוטומטית?
תודה

• הוסף לסימניות
חפש/החלף
תעתיקי את המרכאות המשובשות, תדביקי בחפש.
בהחלף תתני את האפשרות של גרשיים

• הוסף לסימניות
חפש/החלף
תעתיקי את המרכאות המשובשות, תדביקי בחפש.
בהחלף תתני את האפשרות של גרשיים

• הוסף לסימניות
משום מה הרבה שואלים את זה לאחרונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2344681:
משום מה הרבה שואלים את זה לאחרונה.

לדעתי זה התחיל מהגרסאות של CC

• הוסף לסימניות
אכן מסתבר, כל הצילומי מסך בבעיה זו עם רקע שחור... אבל מה היה קודם, הגליף החליף את עצמו אוטמטית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2344710:
אכן מסתבר, כל הצילומי מסך בבעיה זו עם רקע שחור... אבל מה היה קודם, הגליף החליף את עצמו אוטמטית?

לא יודע מה החליף את מה, אני רק יודע שמאז שעברתי לCC יש לי בעיות שקשורות לטיפוגוריה בעברית, כמו מרכאות חכמות, הגדרות פסקה באנגלית ועוד, למרות שהתקנתי גירסא תומכת עברית והגדרתי הגדרות בעברית.

• הוסף לסימניות
אני עובדת על CS6 בלבד,
אבל יתכן באמת שהקובץ הזה נפתח פעם או פעמיים ב CC, זה אולי מקור הבעיה?

• הוסף לסימניות
יתכן, אחרי ששומרים בגרסא מאוחרת הוא משנה את הקובץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה