כללי באינדיזיין -האם יש פקודה שמוצא את כל העמודים הריקים

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ עם כ90 עמודים, יש ריבוע מסוים במאסטר שחל על כל העמודים.
רק הבעיה היא שיש המון עמודים ריקים (בכוונה) ועליהם אני לא רוצה שיופיע בהם הריבוע מהמאסטר.
האם יש דרך למצוא את כל העמודים הריקים בבת אחת ולהגדיר עליהם מאסטר ריק?
או שאני צרכה ללכת עמוד עמוד ולחפש את העמודים הריקים ועם CTRL +SHIFT
למחוק ידנית את הריבוע מהמאסטר?
סליחה על ההסבר הארוך...

• הוסף לסימניות
אפשר להחיל את המסטר הריק
[לחיצה ימנית 'אפלי מאסטר טו' וכו]
לכתוב שם את מספרי העמודים הריקים

• הוסף לסימניות
מומלץ לא להחיל נאן על עמודים ריקים אלא מאסטר ריק
כך שבמקרה הצורך ניתן לשנות בלי לטרוח להחליף שוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בישהש;2237865:
יש לי קובץ עם כ90 עמודים, יש ריבוע מסוים במאסטר שחל על כל העמודים.
רק הבעיה היא שיש המון עמודים ריקים (בכוונה) ועליהם אני לא רוצה שיופיע בהם הריבוע מהמאסטר.
האם יש דרך למצוא את כל העמודים הריקים בבת אחת ולהגדיר עליהם מאסטר ריק?
או שאני צרכה ללכת עמוד עמוד ולחפש את העמודים הריקים ועם CTRL +SHIFT
למחוק ידנית את הריבוע מהמאסטר?
סליחה על ההסבר הארוך...

יש לי סקריפט מעולה לזה: Mastermatic. הוא גם יכיל איזה מסטר שתרצו על עמודים ריקים, וגם כל מסטר אחר לפי סגנון פסקה של טקסט על העמוד, או סגנון אובייקט. קל ונוח להפעלה.

הוא גם יכול לעבוד ברקע בזמן העבודה, כך שהמסטרים מתעדכנים בזמן אמת:

http://www.id-extras.com/products/mastermatic

אריאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה