כללי באינדיזיין: הוצאת סגנון לתיבת טקסט נפרדת, ולעגנה מחוץ לתיבת הטקסט.

• הוסף לסימניות
אנא עזרתכם - בדרך יעילה וחינמית:

איך ניתן להכניס סגנון X לתוך תיבת טקסט נפרדת
ולעגן אותה באופן כזה שתהיה מחוץ לתיבת הטקסט?

לדוגמא: כותרת משנית של תמצית קטע \ פסוקים של תהילים וכדו'.

תודה

• הוסף לסימניות
אם הכוונה להערות צד, יש סקריפט חנמי של פטר קורל באתר שלו, ומשהו הביא את זה כאן בעברית עם הוראות, לא מצאתי כעת. לא יודע איך זה עובד, אין לי נסיון בזה.
אם זה לא הערות צד אלא משהו שיצוף באצילות במסמך, אין משהו מובנה בתוכנה.

• הוסף לסימניות
יש לאריאל דבר כזה
אני כבר שנים עובד אותו

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה זה נקרא הערות צד

קבצים מצורפים

• 77.JPG
    KB 13.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מה שיש לאריאל II חינאמי?

אז למעשה מה עליי לעשות?

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
א. לשלם. (ואגב. גם לי יש סקריפט לזה)
ב. לבדוק הסקריפט החנמי של קרל
ג. להגדיר בוורד הגדרות מסגרת. וככה זה יגיע מראש לאינדזיין בתור אובייקטים. אני חושב שיגיע כאובייקטים מעוגנים.

אבל יש לבדוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה