כללי באינדיזיין-השתבש לי האנגלית

• הוסף לסימניות
מה הפתרון למצב כזה?
אודה לתשובה בהקדם!

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 24.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
גזור ושמור. חובה למקרים כאלה. סקריפט ישן של הרבס שפותר בעיות מהסוג הזה.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל הבעיה שלי היא הפוכה,
טקסט אנגלית בתוך עברית ולא עברית בתוך אנגלית.
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
זכור היה לי שיש באתר של שלומית הימן על מלל רב לשוני אני לא מוצא את זה כעת.
אם תשימי לב הענין מתחיל ונגמר בסוגריים שכנראה הם מזוהות בסוגריים עבריות, עם השפה עברית ולכן הם לא "נדבקות" עם השפה האנגלית.

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות לכאן כמה פסקאות בעייתיות?

• הוסף לסימניות
הפתרון די פשוט - לבחור את האות/סימן או הרווח שליד המקום הבעייתי ולשנות את כיוון הטקסט בחלון Character לכיוון השני (מימין לשמאל או להפך)

• הוסף לסימניות
נסי לחפש סוגרים + תו באנגלית, בגרפ, ולתת לו כיון תווים ברירת מחדל. ואם לא ילך אז שמאל לימין.
נראה לי חפשי ככה:
\([A-Za-z]
בהחלף הגדירי רק עיצוב והשאירי ריק את השורת חיפוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה