כללי באינדיזיין - כותרת רצה המבוססת על אלמנט שמופיע במסמך אחר בבוק

• הוסף לסימניות
אני עובד על ספר המחולק לכמה חלקים ובכל חלק כמה פרקים. החלטתי לנסות לעבוד באופן שכל פרק יהיה במסמך נפרד והמסמכים מחוברים בבוק.
אני צריך שאת הכותרות הרצות המשתנות יהיה שם החלק. הבעיה ששם החלק כתוב רק במסמך של הפרק הראשון של החלק. מה עושים כדי שהמשתנה יופיע בכל המסמכים הבאים?
אני יודע שמקסימום אפשר ליצור דף מאסטר נפרד לכל חלק, ולשים את זה כטקסט רגיל ולא משתנה. השאלה אם יש פתרון יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;739067:
אני עובד על ספר המחולק לכמה חלקים ובכל חלק כמה פרקים. החלטתי לנסות לעבוד באופן שכל פרק יהיה במסמך נפרד והמסמכים מחוברים בבוק.
אני צריך שאת הכותרות הרצות המשתנות יהיה שם החלק. הבעיה ששם החלק כתוב רק במסמך של הפרק הראשון של החלק. מה עושים כדי שהמשתנה יופיע בכל המסמכים הבאים?
אני יודע שמקסימום אפשר ליצור דף מאסטר נפרד לכל חלק, ולשים את זה כטקסט רגיל ולא משתנה. השאלה אם יש פתרון יותר טוב.

וכי מהיכן תוכל אינדזיין לדעת מאיזה מסמך בבוק לקחת, אם כל פרק ופרק במסמך נפרד וחלק מהפרקים הם גם-חלקים, באותו הפרדה בדיוק כמו כל הפרקים?
לכאורה מצד ההגיון אין שום דרך אוטומטית.

אומנם תאורטית היה אפשר ליצור כותרת על סמך הסגנון המצוי רק בכותרות חלקים, אך אף שלא ניסיתי ,קשה לי להאמין שאינדזיין תדע למשוך כותרת רצה מסגנון הנמצא רק במסמך קודם.

לכאורה הכי פשוט אכן ליצור מאסטר נפרד לכל חלק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה