כללי באינדיזיין - כותרת רצה

• הוסף לסימניות
יש לי כותרת רצה בעמ' שנלקחת מסגנון פסקה בטקסט הרץ
הבעיה שאני לא רוצה שהכותרת תופיע גם בטקסט

ניסיתי להקטין ל0.1 ושקוף הבעיה שאני משתמש בסקריפט שממלא לי את הFRAME בטקסט ואז הוא מגדיל לי גם את הסגנון פסקה הזה...

יש למישהו רעיון?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אתה יכול לשים את הטקסטים האלו מחוץ לדף, כשרק תיבת הטקסט נכנסת לתוך הדף.

• הוסף לסימניות
תודה

אבל זה אומר לגזור אחד אחד או שיש דרך אוטומטית להוציא אותם החוצה?

• הוסף לסימניות
עם הפלגאין של הארבס, Power Headers.
ואולי יש פתרונות יותר נוחים ופשוטים.

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לנסות להגדיר בסגנון הפיסקה גם אחוזי רוחב וגובה כ-1%
אם לא עוזר תנסה אולי להגדיר לחפש את סגנון הפסקה הנ"ל ולהחליף בסגנון תו שגם הוא מוקטן ל-0.1pt ולגובה ורוחב 1%

• הוסף לסימניות
תודה לשניכם!!

אנסה את האפשרויות..

• הוסף לסימניות
אברהם, תודה! עזר...

ותודה גם לונתנו על הרצון...

• הוסף לסימניות
יש עוד אופציה שנראת לי יותר קלה לעשות עוד שכבה ושמה להכניס את הסגנון הזה ואז לא להדפיס את השכבה השניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר כץ;1658005:
יש עוד אופציה שנראת לי יותר קלה לעשות עוד שכבה ושמה להכניס את הסגנון הזה ואז לא להדפיס את השכבה השניה.

זה סתם לעשות עבודה ידנית מיותרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה