כללי באינדיזיין - מיספור באותיות

• הוסף לסימניות
באינדזיין,
יש לי קטע טקסט עם הרבה פיסקאות,
כל פיסקה מתחילה באות - המיספור באותיות הוא לא אוטמטי, אני שמתי אות בתחילת כל פיסקה.

כיצד אני עושה כך שכל הטקסט בפיסקה יקבל הזחה שמאלה חוץ מהאות -
ז"א שבאופן אוטומטי כל השורות שמתחת לאות יזוזו באופן אוטומטי שמאלה

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה לאה;1189320:
באינדזיין,
יש לי קטע טקסט עם הרבה פיסקאות,
כל פיסקה מתחילה באות - המיספור באותיות הוא לא אוטמטי, אני שמתי אות בתחילת כל פיסקה.

כיצד אני עושה כך שכל הטקסט בפיסקה יקבל הזחה שמאלה חוץ מהאות -
ז"א שבאופן אוטומטי כל השורות שמתחת לאות יזוזו באופן אוטומטי שמאלה

תודה רבה!

תכניסי סימן "כניסה עד כאן" אחר האות הראשונה.
על ידי חיפוש והחלפה לפי העיצוב שלה או של הפסקה.

המקש זה בקונטרול + המקש שמעל האנטר זה: "|\" .

לחילופין תני טאב אחר האות, ותגדירי כניסה מימין של כל הפסקה חוץ משורה ראשונה שלה תתני מינוס נאמר 7 מ"מ.
וגם תגדירי טאב ב7מ"מ.

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות שאחרי שאני אמחוק את האותיות של המיספור שכתבתי לבד,
אעשה אופציה כמו בוורד:
שלסמן את כל הפיסקאות ואז זה נותן מיספור אוטומטי לפיסקאות ומכניס שמאלה את כל הטקסט חוץ מהאות?
כיצד עושים זאת?

• הוסף לסימניות
בוודאי.
ראי את האופציה השניה שהצעתי. היא רלוונטית גם למספור אוטומטי. פשוט תגדירי שאחר המספר יבוא טאב.

יתכן שגם תו ה"הכניסה עד כאן" מופיע ברשימת.התווים שניתן להכניס אחר המספר האוטומטי. כבר איני זוכר. אם כן, שתי האופציות ישימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה