כללי באינדיזיין - שליפת 2 כותרות כיצד?

• הוסף לסימניות
וכן איזון שיגמר בכל עמוד באותו מקום, איך ניתן לעשות.
תודה.

• הוסף לסימניות
איזון - יש באפשרויות מסגרת הטקסט "ישור לשני הצדדים" (עדיף לבצע על מסגרת המאסטר)
2 כותרות לא הבנתי את השאלה - את רוצה לשים אותם בתוכן עניינים או בראש העמוד?

• הוסף לסימניות
איזון השאלה היא לאזן את העמוד שיווצר מרווחים בין הקטעים שאורך הטקסט יהיה שווה בכל העמודים (איזון אנכי)
כותרות הכוונה לשליפה לראש העמוד לפי פרקים משתנים.
תודה.

• הוסף לסימניות
שליפת הכותרת: פתחי במאסטר תיבת טקסט ובחרי לחצן ימני של העכבר insert variable- running header לאחר שנכתב לך בתיבת הטקסט שפתח running header עמדי בתיבה והכנסי בתפריט הטקסט ל- text variable ' define running header ו- edit
בחלון זה באפשרות של טייפ בחרי ב running header באפשרות של style בחרי בסגנון הפיסקה ממנו את רוצה ליצור כותרות משתנות- מה שהכנת מראש . באפשרות של use בחרי ב:first on page

אם את רוצה כותרת נוספת חזרי על התהליך בתיבת טקסט נוספת שהכנת במאסטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י semel1;513048:
שליפת הכותרת: פתחי במאסטר תיבת טקסט ובחרי לחצן ימני של העכבר insert variable- running header לאחר שנכתב לך בתיבת הטקסט שפתח running header עמדי בתיבה והכנסי בתפריט הטקסט ל- text variable ' define running header ו- edit
בחלון זה באפשרות של טייפ בחרי ב running header באפשרות של style בחרי בסגנון הפיסקה ממנו את רוצה ליצור כותרות משתנות- מה שהכנת מראש . באפשרות של use בחרי ב:first on page

אם את רוצה כותרת נוספת חזרי על התהליך בתיבת טקסט נוספת שהכנת במאסטר
את זה עשיתי, אבל ברגע שהוספתי עוד שליפה בקישור לסטייל אחר גם הראשון התחלף לסטייל שבחרתי בשני.

• הוסף לסימניות
בקשר לכותרות הסתדרתי. תודה
בקשר לאיזון אנכי אשמח לקבל עזרה. תודה

• הוסף לסימניות
עבור קוביה
הקוד יישלח באישי

קבצים מצורפים

• איזון.rar
    KB 266.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;513098:
עבור קוביה
הקוד יישלח באישי
תודה רבה רבה!!!!
עזרת לי מאד.
עוד שאלה יש אפשרות לתפוס את כל הדפים בשביל לסדר את הישור, או שצריך לעבור דף דף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;513204:
תודה רבה רבה!!!!
עזרת לי מאד.
עוד שאלה יש אפשרות לתפוס את כל הדפים בשביל לסדר את הישור, או שצריך לעבור דף דף.
תעשי את זה במאסטר.
יש גם אפשרות לעשות "חיפוש והחלפה" על תיבות טקסט, אבל קחי בחשבון שזה עלול להשפיע על כל התיבות במסמך, גם אלו שבראש העמוד
אז תצטרכי לצמצם לפי סגנון תיבה או מאפיין אחר.

• הוסף לסימניות
בדרך הפשוטה
עושים חיפוש והחלפה לסוף כתבה
ומדביקים אוביקט מעוגן עם גלישת מלל
שבאופן אוטומטי מקפיץ את המלל למעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;513231:
תעשי את זה במאסטר.
יש גם אפשרות לעשות "חיפוש והחלפה" על תיבות טקסט, אבל קחי בחשבון שזה עלול להשפיע על כל התיבות במסמך, גם אלו שבראש העמוד
אז תצטרכי לצמצם לפי סגנון תיבה או מאפיין אחר.
לא הגדרתי בפתיחת הקובץ במסטר תיבת טקסט.
דרך חיפוש והחלפה איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;513709:
לא הגדרתי בפתיחת הקובץ במסטר תיבת טקסט.
דרך חיפוש והחלפה איך אני עושה את זה?
בבקשה, אותו קוד

קבצים מצורפים

• איזון2.rar
    KB 815.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;513745:
בבקשה, אותו קוד

אני לא רוצה לפגוע בך, אך בכל זאת למה נעלת את הקובץ עם קוד, אני מאמין שיש כאלו (ואני בתוכם) שיכולים ללמוד מזה וזה יהיה לתועלת גם בשבילם. לכן אם לא אכפת לך אנא פתח את הקובץ לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;513403:
בדרך הפשוטה
עושים חיפוש והחלפה לסוף כתבה
ומדביקים אוביקט מעוגן עם גלישת מלל
שבאופן אוטומטי מקפיץ את המלל למעלה

הבאג הנ"ל כבר לא יעבוד בCS5.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;513924:
הבאג הנ"ל כבר לא יעבוד בCS5.

למרות הכרותי הלא רעה עם התוכנה, לא הבנתי מה בדיוק הבעיה אותה מנסים לתור, מהו הפתרון, ומה באג בזה?

אשמח לפירוט קצר,
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה