כללי באינדיזיין Drop Caps and Nested Styles

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מכינה סגנון פסקה שבו המילה הראשונה גדולה על פני שתי שורות.
כיצד אני יכולה לעשות שיהיה רווח יותר גדול בין המילה לבין השורות הקטנות של הטקסט הרץ?
כמו כן, האם ניתן להגדיר באופן הזה (שהמילה יורדת על פני שתי שורות) שזה יהיה על מילה אחת ולא אצטרך בכל פעם להגדיר כמה תוים במילה?

מקווה שהסברתי את עצמי מספיק ברור.

תודה למי שיכול לסייע!

• הוסף לסימניות
מצאתי!
פשוט הוספתי רווח לתוים המוגדלים.
את השאלה השנייה לא פתרתי, ונאלצתי לעשות ידני.

• הוסף לסימניות
זה נקרא חלון.
צמד המילים 'חלון באינדיזיין' הוזכר בפרוג למעלה מ־15,000 פעם!
חיפוש קצר, ותמצא.

• הוסף לסימניות
לפי הבנתי היא לא שואלת על חלון.
את צריכה להשתמש בחלק התחתי של הdrop caps, ושם לבקש החלה של סגנון תו מסוים ע"פ מילה אחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;718219:
אני מכינה סגנון פסקה שבו המילה הראשונה גדולה על פני שתי שורות.
כיצד אני יכולה לעשות שיהיה רווח יותר גדול בין המילה לבין השורות הקטנות של הטקסט הרץ?
כמו כן, האם ניתן להגדיר באופן הזה (שהמילה יורדת על פני שתי שורות) שזה יהיה על מילה אחת ולא אצטרך בכל פעם להגדיר כמה תוים במילה?

מקווה שהסברתי את עצמי מספיק ברור.

תודה למי שיכול לסייע!

אי אפשר להגדיר מילת פתיח אוטומטית, על שתי שורות, זה נקרא חלון אם המילה קטנה, ומילת פתיח אם לא, מ"מ לעניין ההגדרה של זה חפשי חלון. אין דרך אוטומטית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;718255:
לפי הבנתי היא לא שואלת על חלון.
את צריכה להשתמש בחלק התחתי של הdrop caps, ושם לבקש החלה של סגנון תו מסוים ע"פ מילה אחת.
זאת השאלה הראשונה. והיא הסתדרה.
מה שנשאר לה לדעת זה איך עושים חלון, שזאת השאלה השניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה