כללי באינדיזיין ---

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי ספר עם מספר פרקים. אני רוצה לעשות שבעמוד ימין תהיה כותרת רצה עם מס' הפרק.
אז עשיתי במאסטר תיבת טקסט עם "משתנה" - כותרת רצה.

הבעיה היא שהכותרת שכתובה בטקסט היא לדוגמא: "פרק 1" "פרק 2" וכו', ואני רוצה שבמשתנה שבראש העמוד יהיה כתוב רק "1" "2" בלי המילה "פרק".

יש איזה קומבינה מהירה? תודה.!

• הוסף לסימניות
תעשה בחיפוש והחלפה סגנון אחר למספר הפרקים בכל מקום, ואותו תכניס במשתנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;898727:
יש לי ספר עם מספר פרקים. אני רוצה לעשות שבעמוד ימין תהיה כותרת רצה עם מס' הפרק.
אז עשיתי במאסטר תיבת טקסט עם "משתנה" - כותרת רצה.

הבעיה היא שהכותרת שכתובה בטקסט היא לדוגמא: "פרק 1" "פרק 2" וכו', ואני רוצה שבמשתנה שבראש העמוד יהיה כתוב רק "1" "2" בלי המילה "פרק".

יש איזה קומבינה מהירה? תודה.!

תעצב את הכותרת הרצה עצמה, במאסטר, עם סגנון פסקה שיש לו סטייל גרפ שמכיל על המילה פרק הגדרות גדול 0.1 ללא צבע,וכו'

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיר בסגנון הפיסקה של הכותרת סגנון מקונן למילים שאחרי המילה פרק, ובכותרת הרצה להשתמש בסגנון התו המקונן ולא בסגנון הפיסקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;898763:
תעצב את הכותרת הרצה עצמה, במאסטר, עם סגנון פסקה שיש לו סטייל גרפ שמכיל על המילה פרק הגדרות גדול 0.1 ללא צבע,וכו'

איך עושים כזה סטייל גרפ? רק על מילים מסוימות?

תודה לכולם על ההענות המהירה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;898785:
איך עושים כזה סטייל גרפ? רק על מילים מסוימות?

תודה לכולם על ההענות המהירה!

לא ניסיתי. אך למה לא תכתוב פשוט את המילה פרק

• הוסף לסימניות
לא יודע למה זה לא עובד...

אולי אני ינסה עם השיטה של אברהם. אני יודע איך עושים קינון בתחילת משפט.
אבל איך עושים סגנון מקונן שיתחיל אחרי 2 מילים במשפט?

תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
כמדומני שאפשר לעשות כותרת רצה לפי סגנון תו גם.
ולכן אתה יכול לעשות חיפוש של מספרי הפרקים בלבד (עם סגנון פסקה של שמות הפרקים), ולתת להם סגנון תו משלהם, ואת הסגנון תו הזה להכניס ככותרת רצה.
כדי לחפש כל מה שנמצא אחרי המילה פרק:
קוד:
(?<=פרק).+

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עזרתם לי מאוד.

כן יעזור השי"ת לכם בכל מה שאתם צריכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה