כללי באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מכין כרטיסים עם הלכות שמירת הלשון

(פה המקום להזכיר שמי שמעונייין יכול להרשם לרשימת תפוצה ולקבל את זה מידי יום מוזמן לשלוח מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>)

הכרטיסים ממוספרים עם מספר עמוד אבל בחלק מהימים ההלכה גדולה מידי ולא נכנסת בכרטיס אחד ואני צריך להכין עוד כרטיס רק שצריך שהמספר ישאר אותו דבר והוא לא יהרוס לי את המספור בשאר העמודים

יש אפשרות כזו?

מה אתם מציעים?

מצ"ב דוגמא

קבצים מצורפים

• 1-19_Page_01.png
    KB 1,001.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
דרך קצת מסורבלת:
להמשיך את תיבת הטקסט לעמוד אחר הנמצא בסוף הקובץ
ושם למחוק את מספר העמוד.
אח"כ בפי די אף הסופי לסדר את העמוד השני חזרה למקומו הנכון

עוד דרך:
לעשות שאלו לא יהיו מספרי עמודים, אלא מספרי פרקים
וכל פרק מתחיל ביום חדש

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

איך עושים את זה בפרקים?

אשמח להסבר

כי אני לומד את התוכנה תוך כדי עבודה..

• הוסף לסימניות
אם זה משתרשר לעמוד הבא, ניתן להגדיר שבעמוד הבא יופיע מספר העמוד הקודם ולא הנוכחי.
אגב, אם הכרטיסים הם לשליחה במייל ולא להדפסה, אפשר להגדיר כל עמוד בגודל אחר, לפי אורך הטקסט.

• הוסף לסימניות
זה לא יעיל כי אז זה יהרוס לי את המשך המיספור

אם למישהו יש כח להסביר לי את האופציה של פרקים אני אשמח, בנתיים אני מעתיק חלק מהטקסט לעמ' בסוף הקובץ כמו שהלל הציע/ה...

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה