כללי באינדיזיין..

• הוסף לסימניות
אחרי חיפושים רבים ומייגעים -
מישהו יודע אולי איך אני מגדירה ב'חפש החלף' שימצא לי את כל המספורים? (לפי א' ב')
אני רוצה שבכל המסמך יהיה אותו סגנון במספור, ולא יודעת איך ...
המון תודה!!

• הוסף לסימניות
מספורים אוטומטיים?

• הוסף לסימניות
יש דרך להחיל את המספור האוטומטי על כל הטקסט?? אני מצליחה לשנות לו את ההגדרות רק כשאני עם הסמן על פסקה מסוימת..

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1309350:
מה יש משהו לא ברור בשאלה?
המספור מיובא מWORD
אם אני מחילה הגדרות של מספור על כל הטקסט - הוא יוצר לי מספור חדש ע"ג המספור הקיים .
אין לי אפשרות לשנות את ההגדרות על כל הטקסט יחד , רק כל פסקה בנפרד
תודה

• הוסף לסימניות
ז"א שלכאורה המספור יובא כטקסט ולא כמספור

• הוסף לסימניות
עדיין ממש לא ברור.

אבל כשייבאתם את הטקסט מ-Word (שזה נקודה שלא הייתה כתובה בשאלה המקורית כלל), יש שם אופציה שנקראת convert bullets and numbering to text -- נשמע כאילו זה היה מסומן. אולי נסו שוב, אבל בלי הסימון הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1309422:
עדיין ממש לא ברור.

אבל כשייבאתם את הטקסט מ-Word (שזה נקודה שלא הייתה כתובה בשאלה המקורית כלל), יש שם אופציה שנקראת convert bullets and numbering to text -- נשמע כאילו זה היה מסומן. אולי נסו שוב, אבל בלי הסימון הזה?
וואי. יכול להיות.
אבל ממש מאוחר לעשות את זה, אני לקראת סגירה של הספר בע"ה.
אעבור ידנית, ואשתדל לשים לב בפעם הבאה. אולי האשכול יעזור למישהו אחר..
המון תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה