כללי באינדיזיין

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות שה"דף" (כלומר: ב., ב:, ג.) יהיה בולט החוצה, כמו בתמונה המצורפת, ושיהיה ישר.
(פה עשיתי ע"י חלון)
יש לכם רעיון ?
תודה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 20.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
למה לא, שלכל הפסקאות יהיה כניסה מימין של 5 מ"מ,
ולשורה הראשונה של סגנון פסקה 'משנה' יהיה כניסה של -5 מ"מ?

• הוסף לסימניות
כי זה לא יהיה מיושר.
יש דף ג, ויש גם דף קלט...
אני רוצה שהשוליים ישארו אותו דבר, ורק הדף יבלוט החוצה - תמיד

• הוסף לסימניות
שתי אפשרויות:
1. להפוך לאובייקטים מעוגנים ע"י סקריפט. יש של גבריאל ויש של אריאל.
2. אחרי שתעשה מה שנתי כתב, תן טאב לפני וטאב אחרי המס'. בסגנון - הטאב הראשון עם יישור לשמאל והשני עם יישור לימין. המיקום של השני מיושר עם שאר הפיסקה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כ"כ איך לעשות את זה.
אבל בכל מקרה, אם השורה היא שורה וחצי, כמו בתחילת התמונה שצירפתי, מה תועיל הכניסה? שהרי זה לא יחול על הטקסט שלמטה?

• הוסף לסימניות
אני לא ממליץ על כל כך הרבה אובייקטים מעוגנים -- זה מאוד מכביד על הקובץ.

אישית, הייתי עושה את זה כמו עם אופציה 2 של חיטובים למעלה.

• הוסף לסימניות
right indent: 36pt
first-line indent: -36pt
ואז להוסיף טאבים כפי שתואר לעיל.

• הוסף לסימניות
הבנתי. תודה רבה לכולם. יום טוב

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות להשתמש עם CTRL+\

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה