כללי באינדיזיין

• הוסף לסימניות
למה שאני מוסיף עמודים באינדיזיין (באמצע) נהיה לי בלאגן חלק חוזרים למקום וחלק לא וגם מה שכן לא חוזר במדוייק
(cs3)
תודה רבה לכל העוזרים, זה ממש דחוף

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע גם, נתקלתי בזה לאחרונה כמה וכמה פעמים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינאמי;585014:
אשמח לשמוע גם, נתקלתי בזה לאחרונה כמה וכמה פעמים...
אני חושב שעליתי על הבעיה
יש בחלון ה-pages אפשרות להזיז דפים ללא סדר מסויים, ז"א שאפשר להצמיד 3 עמודים אחד ליד השני, ברגע שזה פעיל ומוסיפים עוד עמודים נהיה בלאגן, ככה נראה לי לפי מה שעשיתי עכשיו, כשביטלתי אותו הכל בא על מקומו בשלום
אשמח לשמוע מהמקצוענים אם באמת זה הפיתרון

תודה רבה

• הוסף לסימניות
הבעיה עכשיו שאני מוחק עמודים, הכל נשאר כמו שהוא, ואני כן רוצה שיתקדמו העמודים
מה עושים?

• הוסף לסימניות
בשביל לשמור על הסדר צריך שהפקודה allow document pages to shuffel

תהיה כן מסומנת אחרת אתה יכול להזיז וזה גם יתבלגן

הכי טוב להוסיף דפים בחלון ה-insert page
תקבע בדיוק כמה ואחרי או לפני מה

• הוסף לסימניות
איך אני מוחק 2 עמודים, נאמר-עמ' 27 שהוא עמוד שמאל, ואת עמ' 89 שהוא אחריו בימין
ושעמוד 29 (כרגע) יצמד בדיוק לעמ' 26 (לשעבר), אבל... שלא יזוז לי שום דבר בעמודים שלמטה
גם כשאני מנסה למחוק , העמ' נמחקים אבל הכל נשאר על מקומו , ז"א שנשאר כאילו עמוד ריק ליד עמ' 26 וליד 29
(מצו"ב חלונית הדפים)

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 30.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כרגע אני רואה שהפקודה allow וכ'
לא מסומנת אזז תמחק את 27-8 ותגרור את 29 ליד 26

הצורה שאתה עובד לא הכי חכמה
עדיף לעבוד במצב רגיל שהכל מסודר ע"פ הברירת מחדל ותשאיר עמ' ריקים איפה שאין תוכן

• הוסף לסימניות
יופי, ממש עזרת לי
מה אני עובד? זה לא ברירת מחדל?!

• הוסף לסימניות
לא חושב

תעלה צילום מסך של התפריט של החלונית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה