כללי באינדיזיין

• הוסף לסימניות
לצורך הכנת לוח שנה, יש לי מוקלד בטור את רשימת הפרשות, איך אני מוסיפה לפני שם הפרשה את המילה "פרשת"?
תודה למסייעים

• הוסף לסימניות
בחלון ה-FIND AND CHANGE,
change what- end of paragraph
change to- פרשת +end of paragraph

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה המהירה, אבל בדרך הזו המילה "פרשת" נוספת אחרי כל שם של פרשה ולא לפני יש לך רעיון איך להתגבר על זה?

• הוסף לסימניות
לכתוב הפוך, קודם פרשת ואח"כ- end of paragraph
כנראה שעשית בסדר ההפוך...

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר, חסר כנראה עוד איזו הגדרה בהחלפה ששתייחס למילה שהיא הפרשה בעצמה, כי גם אם אני הופכת את הסדר, המילה פרשת קופצת לתיבה הבאה ואז היא אכן לפני הפרשה עצמה, אבל אז הבעיה היא שאין רווח בין 2 המילים. וגם אם אני מוסיפה רווח, לא עוזר

• הוסף לסימניות
אם זה בא צמוד-(לאחר השינוי הראשון) אפשר לעשות שוב בחלון ההחלפה change what- פרשת
change to- פרשת+רווח.

• הוסף לסימניות
אם בתחילת הפסקה יש את שם הפרשה, ומשום מה את המילה פרשת אתה רוצה להוסיף אחריו,
אפשר לחפש:
קוד:
^.+?
שים לב שיש רווח בסוף שורת החיפוש.

והחלף ל: $0 פרשה

במידה וכל הפסקה בנוי אך ורק משם הפרשה, הרי לא יהיה רווח אחרי המילה הראשונה רק אנטר,
ולכן תחפש:
קוד:
^.+?\r
ותחליף ל:
$0 פרשה

במידה ויש הרבה פסקאות במסמך, ורק אלו שיש להם מילה או 2 מילים בפסקה הם אלו של שמות פרשות השבוע, אפשר לבנות סוג חיפוש שזה יעבוד.

יש עוד המון אפשרויות איך לחפש. אם נדע יותר איך נראה המסמך (צילום מסך יספיק) יוכלו לעזור לך יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה